Άννα Ανδριανού: “Ήμουν βλάκας που δεν κράτησα το επίθετο του πατέρα μου”
Νέα

Άννα Ανδριανού: “Ήμουν βλάκας που δεν κράτησα το επίθετο του πατέρα μου”

Άννα Ανδριανού: “Ήμουν βλάκας που δεν κράτησα το επίθετο του πατέρα μου”

Η ηθοποιός και σεναριογράφος Άννα Ανδριανού μίλησε στη Φωτεινή Πετρογιάννη και το “Καλύτερα δε γίνεται”.

Όπως αποκάλυψε, μετάνιωσε που άλλαξε το επίθετό της και δεν κράτησε του πατέρα της, του εξαίρετου ηθοποιού Νίκου Βασταρδή.

“Όταν πήγα στη σχολή δεν ήθελα να με ξέρουν ως η κόρη του Νίκου. Βέβαια μέσα σε ένα χρόνο ήταν σε όλους γνωστό. Ήμουν βλάκας που δεν κράτησα το επίθετο του πατέρα μου, το μετάνιωσα” είπε.

Έδειξε και την ενόχλησή της στην ερώτηση τι απαντά όταν λένε ότι γράφει σενάρια και κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

“Δεν πήρα ποτέ τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις σειρές που έγραψα. Αυτό το έγραψαν κάποιοι που ήθελαν κάτι σκανδαλιστικό να γράψουν”.

“Το πιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι να εμπιστευτώ τον άλλον” είπε χαρακτηριστικά και γι΄αυτό είναι 22 χρόνια παντρεμένη με τον τρίτο σύζυγό της. “Πολλές φορές οι θυσίες για τον άλλον στην πραγματικότητα είναι ανάγκες δικές μας”, είπε.

“Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα. Είμαι 22 χρόνια παντρεμένη και είμαι περισσότερο ερωτευμένη τώρα από ό,τι στην αρχή. Τον έρωτα τον σκοτώνει η φιλία που σκοτώνεται πρώτη” είπε.

“Δεν ζηλεύω τον σύντροφό μου. Η απιστία με ξενερώνει τρελά. Σε όλους τους ανθρώπους έχει συμβεί κάποια στιγμή. Δεν είμαι καχύποπτη. Θεωρώ ότι τον άλλον πρέπει να τον εμπιστευτώ και αν αποδειχτεί ότι έκανα λάθος παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω”.