Άννα Μαρία Βέλλη: “Οι επιθέσεις για τα κιλά μου με επηρέασαν αρνητικά. Πέρασα άσχημα”
Νέα

Άννα Μαρία Βέλλη: “Οι επιθέσεις για τα κιλά μου με επηρέασαν αρνητικά. Πέρασα άσχημα”

Άννα Μαρία Βέλλη: “Οι επιθέσεις για τα κιλά μου με επηρέασαν αρνητικά. Πέρασα άσχημα”

Το δεύτερο μέρος της κοινής της συνέντευξης με τον Άρη Μακρή στον Νίκο Κοκλώνη

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του ταξιδιού του Νίκου Κοκλώνη στην Κολομβία με τον Άρη Μακρή και την Άννα Μαρία Βέλλη προβλήθηκε σήμερα ενώ τα ταξίδια του Mr. Travel αναστέλλονται προσωρινά λόγω του κορονοϊού.

Ο παρουσιαστής ρώτησε το δημοφιλές ζευγάρι αν έχουν τσακωθεί ποτέ σοβαρά και παραδέχτηκαν πως ναι. Ο  Άρης ομολόγησε ότι έχει σκεφτεί τον χωρισμό ενώ η Άννα Μαρία δήλωσε ότι “δεν σκέφτομαι ποτέ τον χωρισμό, δεν το λέω. Αν το πω ο Άρης θα ξέρει ότι χωρίζουμε”.

Ομολόγησε δε ότι συνήθως είναι εκείνη που τραβάει συνήθως το σκοινί.

“Μας βόλεψε ουσιαστικά το να μείνουμε στο ίδιο σπίτι”, είπε για τη συγκατοίκησή τους ο Άρης ενώ η Άννα Μαρία είπε ότι δεν της αρέσει καθόλου να είναι μόνη της. “Ταυτόχρονα έχουμε και τους προσωπικούς μας χώρους”, είπε.

“Δεν το έχω στο μυαλό μου ως υποχρεωτικό να γίνει” είπε για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

“Θα γίνει για το παιδί”, είπε ο Άρης.

Όσο για τα τηλεοπτικά της “κοψίματα”, όπως για το κόψιμο της εκπομπής με την Αθηναΐδα Νέγκα και τον Βαγγέλη Περρή, το Rodeo, είπε ότι δεν φέρει βαρέως τέτοια πράγματα. “Δεν κοπήκαμε απλά δεν ολοκληρώθηκαν οι εκπομπές”. “Θα το ξαναέκανα τώρα αν μου το έλεγαν, η ομάδα αυτή ήταν και είναι φίλοι μου”.

https://streamable.com/l3712

Όσο για την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου δήλωσε ότι είχαν συζητήσει για ένα τελείως διαφορετικό concept εκπομπής. “Δεν είχα καταλάβει ότι θα είναι γκόσιπ. Δεν ξέρω ποιανού ήταν το λάθος, αν χαθήκαμε στη μετάφραση”, είπε.

“Δεν ξέρω ποιος τα ‘βγαλε” είπε για όσα ακούστηκαν ότι διαφώνησαν με τον Πέτρο Κωστόπουλο για το ποιος θα μιλάει περισσότερο.

“Ήταν τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχαμε συζητήσει”.

Aποκάλυψε δε ότι κάτι ετοιμάζει στη σκηνή της τραπ μουσικής.

https://streamable.com/g6ila

Ο Άρης δήλωσε ότι θα παρουσίαζε εκπομπή με την Άννα Μαρία εάν ήταν ένα κόνσεπτ που θα ένιωθε καλά.

“Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί μεταξύ μας”, είπε η Άννα Μαρία.

Ένα από το θέμα που συζήτησαν με τον παρουσιαστή ήταν το bullying που έχουν δεχτεί από τα social media.

Η Άννα Μαρία είπε: “Πέρασα ενάμιση χρόνο με πάρα πολλά σχόλια κάτω από τα βίντεό μου και τις φωτογραφίες μου στο Instagram ότι πάσχω από νευρική ανορεξία. Ήταν το πρώτο πράγμα που με επηρέασε γιατί αρνητικά σχόλια πάρα πολλά, αλλά δεν με επηρέασε κανένα. Αυτό το πράγμα ήταν μαζικό, συνεχόμενο, κι επειδή εγώ δεν μπορώ να πάρω κιλά -δεν είναι ότι δεν τρώω ή έχω κάποιο πρόβλημα υγείας- πέρασα λίγο άσχημα. Μετά όμως τα ξαναβρήκα με το σώμα μου και πλέον δεν με αγγίζει καν”.

“Έκανα και ξανάκανα εξετάσεις”, είπε αλλά διευκρίνισε ότι δεν το βάζει στο πλαίσιο του bullying.

O δε Άρης Μακρής διηγήθηκε μια ιστορία του Σωκράτη για να δηλώσει ότι από μικρός έχει γύρω του ένα περιβάλλον που τον προστατεύει.

https://streamable.com/lp50e

“Υποστηρίζω καλύτερα τον ποπ τρόπο τραγουδίσματος από τον λαϊκό”. Ο Νίκος αφού τους ρώτησε ποιο είναι το αγαπημένο τους λαϊκό τραγούδι, η Άννα Μαρία δήλωσε ότι είναι η “Ρόζα” του Δημήτρη Μητροπάνου και την έβαλε να τραγουδήσει α καπέλα.

“Ευχαριστώ Θε μου, βρήκα παρτενέρ”, είπε αστειευόμενος ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο δε Άρης αφιέρωσε στην Άννα Μαρία ένα τραγούδι από τον μιούζικαλ Μουλέν Ρουζ και της έκανε καντάδα!

https://streamable.com/2zx2d