Άννα-Μαρία VS Μεγάλου Αδελφού: «Εσύ θα με ακούσεις… Δεν με ενδιαφέρει η ποινή»
Νέα

Άννα-Μαρία VS Μεγάλου Αδελφού: «Εσύ θα με ακούσεις… Δεν με ενδιαφέρει η ποινή»

Άννα-Μαρία VS Μεγάλου Αδελφού: «Εσύ θα με ακούσεις… Δεν με ενδιαφέρει η ποινή»

Πήρε η μπάλα και τον Big Brother... που τα άκουσε από τους «Ανναμαριακούς» του Twitter

Το κλίμα για την Άννα-Μαρία στο σπίτι του Big Brother γίνεται καθημερινά όλο και πιο ασφυκτικό αφού οι σύμμαχοί της έχουν από καιρό αλλάξει γραμμή πλεύσης και πλέον στέκεται μόνη ενάντια σε όλους.

Ενδεχομένως αυτός να είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να συμμορφωθεί όπως παλαιότερα στους κανόνες του Μεγάλου Αδελφού όπως παρακολουθήσαμε απόψε.

Η παίκτρια αρνήθηκε να συμμετέχει στην εβδομαδιαία αποστολή που της ανατέθηκε κι έτσι προκάλεσε την «οργή» του Big Brother που την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας για να δώσει τις εξηγήσεις της αλλά και να της τονίσει πως η πράξη της πρόκειται να επισύρει και τις ανάλογες κυρώσεις.

«Ορκίστηκα ότι δεν θα βοηθήσω ξανά κανέναν εδώ μέσα» ξεκίνησε να λέει με τον Μεγάλο Αδελφό να της ζητά να τον ακούσει για να πάρει μία απάντηση που μάλλον δεν περίμενε:

«Εσύ θα με ακούσεις. Δεν πειράζει για τις επιπτώσεις. Τα πράγματα μου όπως είδες δεν τα έβγαλα. Εγώ την κοτούλα δεν την κάνω, δεν την κάνω. Σας το λέω από τώρα δεν με ενδιαφέρει η ποινή. Όπως είμαι τα μαζεύω από τώρα».

https://streamable.com/s39fpf

Την ίδια ώρα το Twitter – κλασσικά – την αποθέωνε για ακόμη μία φορά. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν πως στο τέλος η Άννα-Μαρία θα διώξει και τον Μεγάλο Αδελφό από το παιχνίδι με το σερί που έχει πάρει ενώ στα μάτια άλλων έγινε μία άλλη… Daenerys Targaryen.