Άννα Βερούλη για το The Bachelor: «Πόσο απελπισμένες μπορεί να είναι οι κοπέλες εκεί;»
Νέα

Άννα Βερούλη για το The Bachelor: «Πόσο απελπισμένες μπορεί να είναι οι κοπέλες εκεί;»

Άννα Βερούλη για το The Bachelor: «Πόσο απελπισμένες μπορεί να είναι οι κοπέλες εκεί;»

Και η ιδιαίτερη πρόταση για... μπότοξ που δέχθηκε η πρώην ακοντίστρια από τη Φαίη Σκορδά

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» εμφανίστηκε η πρώην πρωταθλήτρια του ακοντίου, Άννα Βερούλη, η οποία αναφέρθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις της που ενόχλησαν ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και την τρέχουσα, ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος που δεν παρευρέθηκε ποτέ στα εγκαίνεια του «Βερούλειου», του γηπέδου που πήρε το όνομά της προς τιμήν της για τις επιτυχίες της στο ακόντιο, ήταν ότι πολύ απλά δεν προσκαλέστηκε ποτέ. Τότε, οι δηλώσεις της είχαν παρεξηγηθεί όπως εξηγεί από μερικούς, ωστόσο, δεν είχε ποτέ σκοπό να κατηγορήσει κανένα.

«Αισθάνθηκα να πω ότι ήμουν στην Καβάλα τότε, ήταν τα εγκαίνια και κανείς δεν μου το είπε», τόνισε.

Περνώντας σε πιο τηλεοπτικά ζητήματα αναφέρθηκε και στο ριάλιτι The Bachelor λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν βλέπω The Bachelor. Δεν μπορώ να βλέπω πράγματα που ξεφτιλίζουν την ανθρώπινη υπόσταση. Δεν μ΄αρέσει να βλέπω ανθρώπους στην πιο παραγωγική τους ηλικία να ξεπουλούν την αξιοπρέπειά τους. Πόσο απελπισμένες μπορεί να είναι; Το θεωρώ κατάντια».

Ακόμη, μίλησε και για τις αισθητικές παρεμβάσεις που θα ήθελε να κάνει στον εαυτό της όπως μπότοξ και υαλουρονικό αλλά δεν τις τολμά γιατί φοβάται να μην αλλοιωθεί η εικόνα της.

https://streamable.com/2g9y85

Επιστρέφοντας στη ροή η Φαίη Σκοδρά ακούγοντας τα όσα είπε πήρε την πρωτοβουλία να αναλάβει το εγχείρημα εάν και εφόσον η ίδια η Άννα Βερούλη το επιθυμεί και να τη φέρει σε επαφή με τους σωστούς γιατρούς για να την ανανεώσουν εμφανισιακά χωρίς να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά της.

https://streamable.com/dfzsot