Άννα Βίσση: «Τον έχω γνωρίσει τον Κάρολο Γ’  – Τον βρήκα σέξι!»
Νέα

Άννα Βίσση: «Τον έχω γνωρίσει τον Κάρολο Γ’ – Τον βρήκα σέξι!»

Άννα Βίσση: «Τον έχω γνωρίσει τον Κάρολο Γ’  – Τον βρήκα σέξι!»

Η μοναδική σχέση που έχει με τον Νίκο Καρβέλα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Άννα Βίσση και μίλησε τόσο για τη γνωριμία της με τον Κάρολο Γ’ όσο και τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μιλώντας για τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ ανέφερε: «Τον έχω γνωρίσει πριν περίπου 20 χρόνια και η αλήθεια είναι ότι τον βρήκα σέξι. Η εξυπνάδα μου είναι σεξαπίλ στον άνθρωπο.

Ήταν έξυπνος, ήταν ο τρόπος που με πλησίασε και ήταν γοητευτικό. Η γνωριμία είχε γίνει σε ένα παλάτι που έκαναν events, του τραγούδησε στα αγγλικά και ήταν πολύ γλυκός μαζί μου».

Όσον αφορά τον Νίκο Καρβέλα εξομολογήθηκε: «Είναι πολύ ταλαντούχος άνθρωπος και μπορεί να γράψει τραγούδι κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Και για αυτό του ζήτησα να μου γράψει φέτος τραγούδι.

Πάντα ήταν αντικοινωνικός ο Νίκος, δεν μπορούσε την μετριότητα! Έχει αποσυρθεί από τα κοινωνικά, ζει στην Καλαμάτα και γράφει εκεί τα πάντα».

Και προσθέτει: «Ο Νίκος είναι η καριέρα μου. Τι είναι ένας τραγουδιστής χωρίς το τραγούδι; Είμαι από τους λίγους καλλιτέχνες που λέω δικά μου τραγούδια και είναι τεράστια υπερηφάνεια να έχεις τραγούδια που δεν χωράνε σε ένα πρόγραμμα».