Αννίτα Πάνια: “Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί”
Νέα

Αννίτα Πάνια: “Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί”

Αννίτα Πάνια: “Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί”

"Είμαι καψούρα με τον γιο μου" είπε η παρουσιάστρια

Καλεσμένη σήμερα του Νίκου Μουτσινά ήταν η εκκεντρική Αννίτα Πάνια.

“Μου αρέσεις γιατί είσαι ανεπιτήδευτος και ταλαντούχος. Είσαι ένας τύπος που λες αυτό που σκέφτεσαι και δεν το φτιάχνεις πριν το πεις” είπε αναφερόμενη στον Νίκο Μουτσινά.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής τη ρώτησε πώς προσαρμόζεται στις… ιδιάζουσες περιπτώσεις που έρχονται ως καλεσμένοι στο πλατό της και απάντησε:

“Εγώ κάνω ανταπτασιόν γενικότερη στο όλο θέμα. Μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι που δεν είναι celebrities. Σε μια εκπομπή που θα συναναστρεφόμουν μόνο επώνυμους θα σκυλοβαριόμουν”.

Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιο της Αντρέα, όταν τη ρώτησε ο Νίκος πώς είναι ως μαμά: “Είμαι τύπου τον λατρεύω. Έχω μεγάλη και λατρεία και καψούρα για αυτόν”.

“Ο γιος μου δε γουστάρει που είναι του Καρβέλα και της Πάνια το παιδί” πρόσθεσε.

Στη συνέχεια είπε πως δε θα ήθελε να κάνει άλλο παιδί και ότι νιώθει τυχερή που γνώρισε τον Νίκο Καρβέλα και έγινε μητέρα: “Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί γιατί με άλλον άνθρωπο δεν θα γινόταν αυτό”.

Επιπλέον, ανέφερε ότι η ίδια δεν βάζει στόχους με τα πράγματα στη ζωή της να έχουν έρθει ωραία μέχρι τώρα, άλλοτε καλύτερα και άλλοτε χειρότερα. “Δόξα τω Θεώ τα πράγματα στη ζωή μου έχουν έρθει καλά χωρίς να τα έχω παλέψει” ανέφερε στον Νίκο.

Η μεγάλη της αγάπη επιβεβαίωσε πως είναι είναι τα γλυκά:

“Μόνο γλυκά τρώω, δε με ενδιαφέρουν τα φαγητά” είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι φτιάχνει και η ίδια γλυκά με σπεσιαλιτέ της τον κορμό σοκολάτας.

https://streamable.com/b3s4g