Αννίτα Πάνια: Οι σκέψεις για την πρεμιέρα της και ο δυνατός αντίπαλος
Νέα

Αννίτα Πάνια: Οι σκέψεις για την πρεμιέρα της και ο δυνατός αντίπαλος

Αννίτα Πάνια: Οι σκέψεις για την πρεμιέρα της και ο δυνατός αντίπαλος

Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν βγει, ωστόσο όλα είναι έτοιμα για τη νέα εκπομπή, η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες

Στη βραδινή ζώνη επιστρέφει τη φετινή σεζόν η Αννίτα Πάνια, με νέο project, το οποίο θα αποκαλύπτει ιστορίες των πρωταγωνιστών της ζωής.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα και το okmag.gr, επίσης ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμα, ωστόσο η κανούρια εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ανάμενετα να πραγματοποιήσει πρεμιέρα στα μέσα του Οκτώβρη στην συχνότητα του Οpen, με την Τετάρτη 13 του μηνός να είναι η ημερομηνία που έχουν βάλει στόχο οι υπεύθυνοι του καναλιού, όπως και η ίδια και οι συνεργάτες της.

Με δική της παραγωγή, η παρουσιάστρια θα προσπαθήσει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, με ανατρεπτικές συνεντεύξεις σε πρόσωπα που δεν ανήκουν στον λαμπερό κόσμο της showbiz αλλά πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα και έχουν να καταθέσουν την ιστορία τους.

Αν τελικά πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα στις 13 του μήνα, Τετάρτη, που είναι και το επικρατέστερο σενάριο, η Αννίτα Πάνια θα έχει απέναντι της, εκτός των άλλων και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η εκπομπή του στην βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 την περσινή σεζόν, μετά και το δυνατό lead in που έπαιρνε από τις «Άγριες Μέλισσες», σημείωνε υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr