ΑΝΤ1: Αλλαγές στην prime time του από τις 20 Ιουνίου – Ποια σειρά μπαίνει στο πρόγραμμα;
Νέα

ΑΝΤ1: Αλλαγές στην prime time του από τις 20 Ιουνίου – Ποια σειρά μπαίνει στο πρόγραμμα;

ΑΝΤ1: Αλλαγές στην prime time του από τις 20 Ιουνίου – Ποια σειρά μπαίνει στο πρόγραμμα;

Σε αλλαγές προχωρά ο ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στην prime time του.

Η τουρκική σειρά «Η ζωή του άλλου» ολοκληρώνει τον κύκλο της (με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία) και το κανάλι προχωρά στην αντικατάστασή της με μία άλλη ξένη σειρά.

Έτσι από Δευτέρα έως Πέμπτη σε Α’ τηλεοπτική προβολή θα προβάλλεται η σειρά Velvet.

Το κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρει αυτή τη φορά σε μια ευρωπαϊκή παραγωγή για να μπει εμβόλιμη ανάμεσα στον «Εκατομμυριούχο» και τις «Μέλισσες» με την ελπίδα ότι θα έχει καλύτερη τύχη.

Πρόκειται για μια ισπανική σειρά εποχής που αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όταν οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο ΑΝΤ1 το Velvet είναι μια από τις ακριβότερες και δημοφιλέστερες παραγωγές που γυρίστηκαν ποτέ στην Ισπανία, η οποία καθήλωσε στις οθόνες τους σχεδόν 5.000.000 τηλεθεατές.

Στο επίκεντρο  της σειράς είναι η συγκλονιστική ιστορία αγάπης ανάμεσα στον πάμπλουτο κληρονόμο της αυτοκρατορίας των Galerías Velvet και μιας απλής μοδίστρας στη Μαδρίτη του 50.

Γύρω τους γεννιούνται περίπλοκες σχέσεις και ίντριγκες,  καθώς  μαίνεται ο  πόλεμος  για τη δόξα και το χρήμα.

Η μικρή Άννα χάνει τη μητέρα της και την κηδεμονία της αναλαμβάνει ο θείος της, ο  οποίος εργάζεται σε έναν μεγάλο οίκο μόδας, την Γκαλερί Velvet.

Η Άννα ξεκινά να εργάζεται εκεί ως μοδίστρα και γνωρίζει τον Αλμπέρτο, τον γιο του ιδιοκτήτη, που την ερωτεύεται παράφορα.

Το φλογερό τους πάθος και η αγάπη τους θα βρεθούν αντιμέτωπα με τις προκαταλήψεις της εποχής. Οι δύο νέοι θα ρισκάρουν τα πάντα για τον έρωτα και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο τους. Μέσα από τις δυσκολίες, η αγάπη τους θα δυναμώνει, η απειλή, όμως, να γκρεμιστεί η αυτοκρατορία της μόδας, θα στοιχειώσει τη ζωή τους…