ΑΝΤ1: Το σενάριο «ανασχηματισμού» στην πρωινή ζώνη – Αλλάζει ώρα ο Γιώργος Παπαδάκης;
Νέα

ΑΝΤ1: Το σενάριο «ανασχηματισμού» στην πρωινή ζώνη – Αλλάζει ώρα ο Γιώργος Παπαδάκης;

ΑΝΤ1: Το σενάριο «ανασχηματισμού» στην πρωινή ζώνη – Αλλάζει ώρα ο Γιώργος Παπαδάκης;

Το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Χαμογέλα και πάλι»

Η φετινή πρωινή ζώνη είναι τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες. Οι εκπομπές έχουν πληθύνει μετά και την έλευση της Ελεονώρας Μελέτη ενώ υπάρχει μια σαφής στροφή στα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο -που έχουν και ενημέρωση- ήδη από τις 8 το πρωί.

Παρότι η σεζόν μόλις ξεκίνησε και ακόμα δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τους νικητές και τους χαμένους, οι σκέψεις και οι συσκέψεις στα κανάλια είναι αρκετές για το πώς θα προσαρμοστούν στο έντονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ήδη όπως είχε γραφτεί πρώτα στο Znews από τον Γιώργο Μπέζα, το «Πρωινό» άλλαξε προφίλ με την παρέμβαση Λιάγκα.

Η τηλεκριτικός Ναταλία Ανδρικοπούλου ανέφερε στο «Χαμογέλα και πάλι» ένα σενάριο που κυκλοφορεί από το καλοκαίρι ότι θα υπάρξει ανασχηματισμός στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Αυτό το σενάριο -που αναθερμαίνεται όπως είπε- θέλει ο Γιώργος Παπαδάκης να μετακινείται στις 5 και το «Πρωινό» να ξεκινά στις 9 λόγω ακριβώς των νέων δεδομένων στην πρωινή ζώνη.

Όπως σας είχε γράψει ο Γιώργος Μπέζας ήδη από τον Σεπτέμβριο, κάτι τέτοιο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού στο συμβόλαιο του Γιώργου Παπαδάκη αναγράφεται ρητά ο χρόνος έναρξης και λήξης της εκπομπής του που εδώ και 31 χρόνια δεν έχει αλλάξει.

Η μόνη παραχώρηση που έκανε φέτος ο  δημοσιογράφος είναι να τελειώνει 10 λεπτά νωρίτερα ώστε το «Πρωινό» να ξεκινά στις 9.50.

Το αν το σενάριο αυτό εφαρμοστεί τελικά είναι κάτι που θα δούμε στην πράξη.

https://streamable.com/rdhk1m