Αντελίνα Βαρθακούρη: “Γιατί οι γυναίκες ταυτίζονται μαζί μου”
Νέα

Αντελίνα Βαρθακούρη: “Γιατί οι γυναίκες ταυτίζονται μαζί μου”

Αντελίνα Βαρθακούρη: “Γιατί οι γυναίκες ταυτίζονται μαζί μου”

Η εξολόγηση για τον σύζυγό της, τα κιλά της και τα νούμερα τηλεθέασης

Στον “Τηλεθεατή” και την Αθηνά Ζαχαράκη μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη λίγες μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της εκπομπής της “Αντελίνα χτύπα το κουδούνι” στον Alpha.

“Mόλις άκουσα την πρόταση του Alpha και το κόνσεπτ της εκπομπής με την οποία με είχαν φανταστεί ενθουσιάστηκα. Νιώθω ότι σε αυτή την εκπομπή δείχνω ένα μεγάλο κομμάτι όλων όσα είναι η Αντελίνα”, δηλώνει για την πρόταση που της έγινε.

Για την αναβολή της πρεμιέρας της λέει ότι “φυσικά αγχώθηκα και φοβήθηκα για το μέλλον, όπως όλοι, άλλα το αντιμετώπισα με ψυχραιμία”.

Πώς επηρέασε την… εκρηκτική σχέση της με τον σύζυγό της, Χάρη, ο εγκλεισμός; ” Η αλήθεια είναι πως εμείς είχαμε ήδη βιώσει αρκετές εκρήξεις στις οποίες ήσασταν και όλοι αυτόπτες μάρτυρες, οπότε η καραντίνα μας βρήκε αρκετά ήρεμους. Βιώσαμε τον χρόνο αυτό μαζί χωρίς εντάσεις, ενώ αυτή η συνθήκη του εγκλεισμού μου υπενθύμιζε καθημερινά και τους λόγους που είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του, όπως το πόσο καλός μπαμπάς είναι”.

“Οι γυναίκες με αγαπούν πολύ και μου το δείχνουν… Ταυτίζονται με το ότι βλέπουν μια γυναίκα σαν εκείνες που θυμώνει, νευριάζει, φωνάζει, ζηλεύει, χαίρεται, αγαπάει, διασκεδάζει, ενθουσιάζεται και γενικά ζει τη ζωή της χωρίς να φιλτράρει τα συναισθήματά της και το πώς τα εκδηλώνει”.

Απάντησε όμως και για το αν την ενοχλεί το ότι γίνεται αντικείμενο σχολιασμού το βάρος των ανθρώπων.

“Για να να πάψει να είναι αντικείμενο σχολιασμού το βάρος και γενικότερα η εικόνα ενός ανθρώπου, θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να δείξουμε ότι δεν νοιαζόμαστε για το τι πιστεύουν οι άλλοι για την εμφάνισή μας. Εγώ προσωπικά δεν ενοχλούμαι με κανένα αρνητικό σχόλιο, δε δίνω σημασία. Όταν αποφασίζω να χάσω, να πάρω κιλά ή να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή μου, το κάνω για μένα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) στις

Θα έκανε ξανά εκπομπή με τον Χάρη; “Φυσικά” δηλώνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) στις

Το μεγαλύτερο ατού της αλλά και το μεγαλύτερο μειονέκτημά της είναι ο αυθορμητισμός της, όπως πιστεύει, διότι “άλλοι σε λατρεύουν και άλλοι δεν σε αντέχουν εξαιτίας του”.

“Θα ήταν ψέμα να πω ότι δε με νοιάζει” δηλώνει για τα νούμερα τηλεθέασης και αν έχει αγωνία.

“Δεν θα συμμετείχα σε κάποιο σόου ως διαγωνιζόμενη. Η δική μου δουλειά είναι η παρουσίαση και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω” ομολογεί και συμπληρώνει:  “Παρακολουθώ τα πάντα για να έχω άποψη. Θεωρώ πως όλες οι εκπομπές έχουν τον χώρο τους… Όλοι θέλουν να βρουν στην τηλεόρασή τους ένα πρόγραμμα που να τους ταιριάζει”.