Αντελίνα Βαρθακούρη: Με δάκρυα στα μάτια έριξε αυλαία στο «Σου Κου Family»
Νέα

Αντελίνα Βαρθακούρη: Με δάκρυα στα μάτια έριξε αυλαία στο «Σου Κου Family»

Αντελίνα Βαρθακούρη: Με δάκρυα στα μάτια έριξε αυλαία στο «Σου Κου Family»

Πριν από λίγο έπεσε η αυλαία στο «Σου Κου Family» με την Αντελίνα Βαρθακούρη να χαιρετά συγκινημένη τους συνεργάτες και το τηλεοπτικό κοινό, μιας και η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ δεν θα συνεχιστεί για επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Την τηλεόραση την κάνουν οι άνθρωποι. Είμαι πολύ τυχερή και σήμερα συνειδητοποιώ ότι δεν μετανιώνω για αυτήν την υπογραφή που έβαλα μια μέρα στον ΣΚΑΪ και πήρα αυτήν την απόφαση να κάνω το Σου Κου Family. Με τα καλά του, με τα δύσκολά του, με τις σωστές επιλογές και κάποιες άλλες που μπορεί να μην ήταν σωστές. Έβαλα την καρδιά μου, την ψυχή μου. Αγάπησα και αγαπώ τους ανθρώπους εδώ και είναι τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εύη Κουτσαυτάκη που με εμπιστεύθηκε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες και τον χρόνο που έφαγες δίπλα μου στις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Ζητώ συγγνώμη αν κάποιες στιγμές αδίκησα ή έβγαλα τον θυμό μου για κάποια πράγματα. Αλλά μέσα στη ζωή είναι και αυτά, κρατάμε τη μεγάλη αγκαλιά και το ευχαριστώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Κόμπο, που δεν είναι στο κανάλι, αλλά άνοιξε τα φτερά του και είναι στον Alpha, αλλά δεν μας χωρίζουν τα κανάλια. Τις ομάδες τις χτίζουν άνθρωποι και είναι ο άνθρωπος που με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Στον Λοΐζο Ξενώπουλο που επίσης δεν είναι στον ΣΚΑΪ, αλλά με πίστεψε, με πήρε από το χέρι και χτίσαμε την εκπομπή με τόση αγάπη.

Τη θέση τους πήραν δυο ξεχωριστές γυναίκες με τις οποίες συνεργάζομαι τώρα: την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και τη Γιώτα Σπανού. Είμαι χαρούμενη που σας γνώρισα. Το τελευταίο μας ραντεβού ήταν πολύ όμορφο και δημιουργικό. Πιστεύω στη γυναικεία δύναμη και στη θέση της γυναίκας και εύχομαι να δημιουργήσουμε νέα πράγματα και να δεθούμε όπως δέθηκα με τους προηγούμενους συνεργάτες».

Συνέχισε με ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αρχισυντάκτη της ομάδας και όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Έκπληξη στο φινάλε της εκπομπής έκανε στην Αντελίνα και η Μαίρη Αντωνά που βγήκε σε σύνδεση μέσω skype αναφέροντας: «Σε ακούω να κλαις και δεν γίνεται να μην κλάψω κι εγώ. Έχω συγκινηθεί πολύ. Στεναχωριέμαι που δεν είμαι εκεί»

Τέλος, αγκαλιά με τον Χάρη Βαρθακούρη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνδρα μου. Παρά τις δυσκολίες στάθηκε δίπλα μου με πολλή αγάπη. Είμαι περήφανη για εσένα. Όποιος έχει έρθει να με στεναχωρήσει είσαι πάντα εκεί ο πρώτος στρατιώτης, βάζοντας πίσω τον εαυτό σου και το επάγγελμά σου και τα πάντα. Ευχαριστώ τον μπαμπά μου και τους γονείς μου και ευχαριστώ και όλους εσάς. Σας αγαπάμε».