Αντελίνα Βαρθακούρη: Όλες οι εξελίξεις για το τηλεοπτικό της μέλλον
Νέα

Αντελίνα Βαρθακούρη: Όλες οι εξελίξεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

Αντελίνα Βαρθακούρη: Όλες οι εξελίξεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

Τι λένε οι πληροφορίες του Znews και πώς μπαίνουν στο κάδρο ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα;

Τα νέα για τα τηλεοπτικά πρόσωπα τρέχουν και ένα από αυτά είναι και η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε ως δεδομένο στην εκπομπή «Το Πρωινό» το ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα παρουσιάσει το Big Brother, αλλά και το ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα, θα αναλάβουν νέα εκπομπή-μαγκαζίνο στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η Αντελίνα Βαρθακούρη παραμένει κανονικά στο πρόγραμμα του σταθμού για τα Σαββατοκύριακα, χωρίς όμως τον Χάρη Βαρθακούρη στο πλευρό της.

Τότε, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως γνωρίζει ότι η Αντελίνα έχει πρόταση και από άλλον τηλεοπτικό σταθμό, με τον Αλέξη Μίχα να συμπληρώνει πως έχει συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2022.

https://streamable.com/b4h8rf

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του Znews, η παρουσιάστρια έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση του σταθμού ότι θα συνεχίσει κανονικά τη νέα σεζόν, ωστόσο η ίδια έχει εκφράσει επιφυλάξεις σχετικά με το περιεχόμενο της εκπομπής της.

Με άλλα λόγια, επιθυμία της είναι να μοιραστεί το «βάρος» των εμπορικών θεμάτων και με άλλες εκπομπές που ενδεχομένως θα μπουν στη ζώνη του Σαββατοκύριακου -όπως π.χ αυτή του διδύμου Γκουντάρα-Κάκκαβα εάν ευδοκιμήσει- ώστε και η δική της να έχει περισσότερο πρωτογενές υλικό χωρίς μεγάλης χρονικής έκτασης «εμπορικές υποχρεώσεις».

Αυτό βέβαια είναι κάτι που αναμένεται να το ξεκαθαρίσει με το κανάλι.