Αντελίνα Βαρθακούρη: Όσα είπε για τη Χριστίνα Πολίτη και η παρατήρηση στον σύζυγό της
Νέα

Αντελίνα Βαρθακούρη: Όσα είπε για τη Χριστίνα Πολίτη και η παρατήρηση στον σύζυγό της

Αντελίνα Βαρθακούρη: Όσα είπε για τη Χριστίνα Πολίτη και η παρατήρηση στον σύζυγό της

Γιατί «έκοψε» απότομα τον Χάρη;

Η ομάδα του «Σου Κου Family» εμφανίστηκε χωρίς τη Χριστίνα Πολίτη όπως είχε προαναγγελθεί με φόντο τα όσα συμβαίνουν με τον σύντροφό της, Κώστα Σπυρόπουλο.

Αφού, λοιπόν, παρουσιάστηκαν οι συνεργάτες της εκπομπής, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η εκπομπή της είναι ψυχαγωγική όμως δεν μπορούν να μείνουν έξω από το κλίμα των ημερών.

Προβλήθηκε επομένως ένα βίντεο που συνόψιζε τις εξελίξεις όπου παρουσιάστηκε και η περίπτωση του Κώστα Σπυρόπουλου.

«Πιθανόν να γνωρίζετε ότι η Χριστίνα Πολίτη είναι συνεργάτης της εκπομπής μας και πιθανόν να πιστεύατε ότι θα είναι εδώ σήμερα, αυτό είναι το φυσιολογικό. Λόγω κάποιου προσωπικού θέματος με όλο αυτό που έχει προκύψει με τον Κώστα Σπυρόπουλο δεν θα είναι στην παρέα μας αυτό το διάστημα. Θα ήθελα να σταματήσει αυτό το θέμα εδώ» είπε.

Καθώς η συζήτηση επεκτάθηκε στο κίνημα #metoo η Αντελίνα ομολόγησε ότι έχει δεχτεί εργασιακό bullying όχι σεξουαλική παρενόχληση και ρώτησε τους συνεργάτες της αν έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατέθεσε τη δική του εμπειρία.

Ο Χάρης θέλησε να ελαφρύνει το κλίμα λέγοντας ότι δέχεται σεξουαλική παρενόχληση κάθε μέρα στο σπίτι του όμως η σύζυγός του δεν ήθελε επ’ ουδενί να αστειευτεί με το θέμα και τον έκοψε απότομα λέγοντάς του:

«Δεν θέλω πάνω σε αυτό το θέμα να κάνουμε οποιουδήποτε είδους χιούμορ, δεν είναι η ώρα να ελαφρύνουμε τέτοιες στιγμές. Συγγνώμη που επεμβαίνω. Ως γυναίκα και ως μάνα παίρνω θέση και αυτή είναι με φτερούγες  ανοιχτές δίπλα σε κάθε άνθρωπο που θέλει να βγάλει από μέσα του αυτό που τον βαραίνει και έχει δεχτεί κάτι που τον έχω πληγώσει. Και εγώ έχω νιώσει άσχημα και δεν εννοώ σεξουαλικά αλλά εργασιακά».