Αντελίνα Βαρθακούρη: «Σας ευχαριστώ όλους, ακόμα κι εσάς που με αμφισβητείτε»
Νέα

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Σας ευχαριστώ όλους, ακόμα κι εσάς που με αμφισβητείτε»

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Σας ευχαριστώ όλους, ακόμα κι εσάς που με αμφισβητείτε»

Το αινιγματικό μήνυμα της παρουσιάστριας του Alpha

Σε φάση αναδιοργάνωσης φαίνεται ότι βρίσκεται η Αντελίνα Βαρθακούρη, της οποίας η εκπομπή όπως είχε ανακοινώσει μέσω Instagram δεν θα συνεχιστεί από Σεπτέμβρη, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό και να θα κάνει κάτι άλλο τηλεοπτικά.

H παρουσιάστρια ανέβασε ένα ιδιαίτερα αινιγματικό post από το πιο απίθανο σημείο της Αθήνας, τη Βαρβάκειο αγορά, αναφέροντας ότι αυτό που αγαπά να κάνει στην τηλεόραση είναι να ακούει ιστορίες ανθρώπων.

“Για να μάθεις τα νέα, την αλήθεια και τα προβλήματα των ανθρώπων πρέπει να θέλεις να αφιερώσεις σε αυτούς τον χρόνο σου…να κουβεντιάζεις μαζί τους, να συμφωνείς, να διαφωνείς αλλά πάνω απ’ όλα να θέλεις να τους ακούσεις όλους.

Πρέπει να θέλεις να μπεις στα παπούτσια του άλλου και να δεις με τα μάτια του…

Αυτό αγαπώ να κάνω, αυτό ονειρεύτηκα απο μικρή, αυτό αγάπησα στην τηλεόραση, αυτό σημαίνει για μένα “ζωντανή” εκπομπή… η φωνή σας.

Όπου κι αν πήγα, ότι κι αν έκανα το πιο σημαντικό σχολείο στη ζωή μου ήσασταν και θα είσαστε εσείς οι ίδιοι και οι ιστορίες που μοιράζεστε μαζί μου. Σας αγαπώ κας σας ευχαριστώ όλους… ακόμα κι εσάς που με αμφισβητείτε γιατί με τον τρόπο σας με κάνετε καλύτερη.

Θέλω να συναντήσω όσους περισσότερο μπορώ, θέλω να μάθω μέσα απ’ την πείρα σας, θέλω να ακούσω τη φωνή σας.

Εδώ στο ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟΣ με τη φίλη μου τη Ράνια..τα είπαμε, πέρασα υπέροχα και δοκίμασα τα πεντανόστιμα φαγητά της. Κι όμως έφαγα μαγειρίτσα παραμονές Δεκαπεντάυγουστου και την καταχάρηκα.

Πολλά φιλιά σε όλους σας…να προσέχετε τους εαυτούς σας!”, έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) στις