Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα backstage πλάνα από τη νέα της εκπομπή
Νέα

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα backstage πλάνα από τη νέα της εκπομπή

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα backstage πλάνα από τη νέα της εκπομπή

Όσα είπε στο "Καλύτερα δε γίνεται"

Αποκλειστικά πλάνα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της νέας εκπομπής “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” πρόβαλε το “Καλύτερα δε γίνεται”.

Στο βίντεο, η Αντελίνα Βαρθακούρη επισκέπτεται σπίτι στην Κερατέα, γνωρίζεται με μια… κατσίκα που θέλει να της δώσει το όνομά της και την αρμέγει!

https://streamable.com/ibsyij

Στην εκπομπή βγήκε ζωντανά και η ίδια η Αντελίνα. Η Ναταλία Γερμανού της ζήτησε να σηκωθεί και να χορέψει με τη μουσική του τρέιλερ πράγμα που φυσικά έκανε προτού να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της εκπομπής της.

Όπως είπε συνάντησε και δύσκολους ανθρώπους όπως ένας μαθηματικός που φέρθηκε άσχημα ενώ όπως είπε πολλοί την πέρασαν για… πλασιέ!

Απέφυγε όμως να απαντήσει αν την φλερτάρουν για να μπορεί να κάνει παράπονα στον σύζυγό της!

https://streamable.com/mqy0ne

“Αγαπάω την τηλεόραση επειδή είναι επικοινωνία και είμαι ένας άνθρωπος επικοινωνιακός” είπε η Αντελίνα.

Η νέα παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε ότι έχει την αμέριστη στήριξη του συζύγου της αλλά και των γονιών της που κρατούν τα παιδιά και το σπίτι της όσο κάνει τα πολύωρα γυρίσματά της, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες της και δήλωσε ότι η ενέργεια του κόσμου ήταν μεγαλύτερη και από τη δική της.

“Του αρέσει, το πιστεύει, είναι και αυστηρός πολλές φορές, αυτό που θυμάστε από Globetrotters αλλά είναι υποστηρικτικός” είπε για τον σύζυγό της.

https://streamable.com/80qxi6