Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνύπαρξη με τον σύζυγό της
Νέα

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνύπαρξη με τον σύζυγό της

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνύπαρξη με τον σύζυγό της

Τι είπε για τα μονοψήφια νούμερα της εκπομπής

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και στον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η παρουσιάστρια του «Σου Κου family» αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνύπαρξη με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και είμαι πολύ καλά στον ΣΚΑΪ. Έχω βρει συνεργάτες που αγαπούν την Αντελίνα και τους αγαπώ διπλά γιατί τους αγαπώ διπλά. Τα σπίτια αποτελούνται από πολλούς ανθρώπους και δεν θέλω να τα βάλω όλα σε ένα σακί. Εγώ τα σπίτια μου (σ.σ. τα τηλεοπτικά) τα τιμώ και τα αγαπώ», είπε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αναφορικά με την εκπομπή της, σημείωσε ότι νιώθει πολύ καλά. «Δεν επαναπαύομαι ούτε εφησυχάζω. Είναι μια ζωντανή εκπομπή και θέλει δουλεία. Είμαστε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού, που είναι έμπειρη και έχει στρωμένη εκπομπή», είπε και πρόσθεσε για τα νούμερα της τηλεθέασης: «Θα έπρεπε να κόβονται ένα μεγάλο ποσοστό εκπομπών στην τηλεόραση, μονοψήφια κάνουν πλέον όλες οι εκπομπές. Δεν με στεναχωρεί τίποτα».

Ενώ, αναφέρθηκε και στον σύζυγό της: «Ο Χάρης είναι ευφυέστατος άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε μαζί. Βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Χρειάζεται τον χρόνο του και οπωσδήποτε διαφωνώ σε κάποια πράγματα, όπως κι εκείνος».

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να συνεχίσει και του χρόνου απάντησε: «Το κανάλι αποφασίζει», και συνέχισε: «Τι νόημα έχει να ξεκινήσεις κάτι για να τελειώσει. Θέλει να δεθεί η εκπομπή για να γίνει συνήθεια».

Τέλος, για τον Χάρη Βαρθακούρη και το αν θα παρουσιάσει το Big Brother είπε: «Εγώ θα ήθελα να δω τον άντρα μου καλά και ευτυχισμένο. Και έτσι είναι μαζί με το κορίτσι του».