Ανθή Βούλγαρη: «Ήμουν… “λεμονίτσα” στην ψυχαγωγία»
Νέα

Ανθή Βούλγαρη: «Ήμουν… “λεμονίτσα” στην ψυχαγωγία»

Ανθή Βούλγαρη: «Ήμουν… “λεμονίτσα” στην ψυχαγωγία»

Η δημοσιογράφος μίλησε για το πρόβλημα υγείας της αλλά και το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

H Ανθή Βούλγαρη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου πήγε ως καλεσμένη.

Όπως είναι φυσικό μίλησε για τον γάμο της που έγινε τον περασμένο μήνα και το ότι βγήκε στην εκπομπή της αμέσως μετά το γλέντι του γάμου.

«Ο σύζυγός μου δεν παραπονιέται που ξυπνάω τόσο νωρίς, έτσι με γνώρισε» είπε.

Ο γάμος έγινε με 100 άτομα με παραδοσιακό γάμο στο Πήλιο, αφού όπως παραδέχεται είναι «παραδοσιακή και πουριτανή». «Μου αρέσει να κρατάμε τις παραδόσεις και να μην χάνονται» τόνισε.

Η ίδια μίλησε και για την περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία της και αποκάλυψε ότι, τρία χρόνια μετά, συνεχίζει να έχει καθημερινή επικοινωνία με ανθρώπους που ζητούν τη συμβουλή της τόσο για γιατρούς όσο και για την ψυχολογική αντιμετώπιση αντίστοιχων προβλημάτων υγείας.

«Δεν το μετάνιωσα που το επικοινώνησα, αν και στην αρχή είχε την ανησυχία μήπως δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το κάνω για επικοινωνιακούς λόγους. Ήταν κάτι που αισθάνθηκα, και τελικά κατάλαβα ότι ο κόσμος παίρνει δύναμη» είπε. «Δέχθηκα τσουνάμι αγάπης από τον κόσμο» αποκάλυψε.

«Αναθεώρησα μέσα από την περιπέτειά μου και έβαλα προτεραιότητες στη ζωή μου. Αποφάσισα να κάνω πράγματα που με γεμίζουν, και να είμαι με ανθρώπους που με γεμίζουν», εξήγησε.

Η δημοσιογράφος του MEGA μίλησε επίσης για την προοπτική ενός παιδιού και το πώς αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να άφηνε τη δουλειά της αν έκανε ένα παιδί.

Από την άλλη, «μπορεί και να έπαιρνα μαζί μου το παιδί στη δουλειά και να το… ντάντευε ο Ιορδάνης», είπε με χιούμορ.

Απαντώντας στο ερώτημα «Ενημέρωση ή Ψυχαγωγία» αναφέρει πως «ένας δημοσιογράφος έχει ερεθίσματα από παντού και η ψυχαγωγία δεν είναι εύκολο πράγμα», συμπληρώνοντας ότι «ήμουν… “λεμονίτσα” στην ψυχαγωγία».

Τέλος εξομολογείται το όνειρο της ζωής της για μια φάρμα με ζώα, και μάλιστα… σύντομα.