Ανθή Βούλγαρη: «Τον βίωσα τον ανταγωνισμό. Σκέφτονταν ότι είμαι μια νοστιμούλα μικρή που δεν έχει εμπειρία.
Νέα

Ανθή Βούλγαρη: «Τον βίωσα τον ανταγωνισμό. Σκέφτονταν ότι είμαι μια νοστιμούλα μικρή που δεν έχει εμπειρία.

Ανθή Βούλγαρη: «Τον βίωσα τον ανταγωνισμό. Σκέφτονταν ότι είμαι μια νοστιμούλα μικρή που δεν έχει εμπειρία.

«Κάποια στιγμή ίσως θα μου άρεσε να κάνω μια βραδινή εκπομπή»

Στη Μαρία Παπαϊωάννου και το περιοδικό ΟΚ! μίλησε η Ανθή Βούλγαρη.

Η δημοσιογράφος που μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο παρουσιάζει την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε για την αμφισβήτηση που δέχτηκε στα πρώτα της βήματα, τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό της παρτενέρ, τον γάμο της και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί.

Περιγράφοντας τα σχόλια που άκουσε στα πρώτα της βήματα είπε:«Τον βίωσα τον ανταγωνισμό. Όπως και το “έλα τώρα, ποια είναι αυτή η πιτσιρίκα;”. Υπήρχε και μια αμφισβήτηση. Σκέφτονταν, αν θες, ότι είμαι μια νοστιμούλα μικρή που δεν έχει εμπειρία. Βρήκα όμως και συναδέλφους που τους ευγνωμονώ. Έμπειρους ανθρώπους που με στήριξαν κι αυτό ήταν πολύ βοηθητικό. Στη δουλειά είχα θράσος. Όταν με έστελνες για το ρεπορτάζ, ήξερα ότι έπρεπε να το βγάλω. Τελεία. Σιγά σιγά λοιπόν με αποδέχτηκαν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι στον χώρο και όλα κύλησαν όμορφα».

Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση έγιναν στην εκπομπή 6 με 10 μαζί που παρουσίαζε ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος, ενώ αργότερα το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από την παρουσία της σε lifestyle εκπομπές. Η ίδια ξεκαθαρίζει:

«Εγώ δεν έκανα ποτέ lifestyle ρεπορτάζ. Όσο ήμουν στις εφημερίδες απλά τύχαινε να κάνω και ψυχαγωγία στην τηλεόραση. Και πάντα στην ψυχαγωγία με έπαιρναν για να κάνω τα ελεύθερα ρεπορτάζ και να καλύπτω την επικαιρότητα. Στην πορεία αυτό δεν φαινόταν έντονα, αλλά αυτή ήταν η αρχική συμφωνία. Αμιγώς ψυχαγωγία δεν έκανα ποτέ. Για αυτό τον λόγο η τηλεοπτική μετάβαση στην ενημέρωση ήρθε πολύ φυσικά. Πλέον βλέπω και ανθρώπους που είναι στην ψυχαγωγία και ασχολούνται με ενημερωτικά θέματα. Παλιά ούτε η ενημέρωση ασχολούνταν με την ψυχαγωγία ούτε οι άνθρωποι της ενημέρωσης έδιναν εύκολα συνεντεύξεις. Ήταν πολύ έντονες οι διαχωριστικές γραμμές. Νομίζω ότι αυτό πλέον έχει αλλάξει και καλώς συνέβη».

Όσο για το αν θα φανταζόταν τον εαυτό της σε δελτίο ειδήσεων, η ίδια απαντά: «Κοίταξε, σε δελτίο ειδήσεων δεν με έχω φανταστεί ποτέ. Μου αρέσει η πρωινή παρέα γιατί μαθαίνω τους τηλεθεατές και με μαθαίνουν και εκείνοι. Κάποια στιγμή ίσως θα μου άρεσε να κάνω μια βραδινή εκπομπή, πιθανόν έρευνας. Προς το παρόν, όμως, νομίζω ότι έχω πολύ δρόμο και αρκετά να μάθω ακόμα στο πρωινό».

Το μυστικό της επιτυχίας με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο

«Με τον Ιορδάνη γνωριστήκαμε στο Open, καθώς ήμασταν από τους πρώτους που πήγαμε στο κανάλι. Εγώ δεν ήθελα να ασχοληθώ άλλο με την ψυχαγωγία και είχα εκδηλώσει το ενδιαφέρον να μπω στην ενημέρωση. Τότε ο Ιορδάνης μαζί με τον Γιάννη Σαραντάκο είχαν ξεκινήσει στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή και ήθελαν έναν άνθρωπο να ασχοληθεί με τη στήλη των social media και τα θέματα που βγαίνουν από εκεί. Στην αρχή διαφωνούσαμε πολύ με τον Ιορδάνη, αυτό όμως άλλαξε αργότερα.

Εγώ είμαι άνθρωπος που μιλάω όταν έχω αντίθετη άποψη κι αυτό το εκτίμησε ο Ιορδάνης. Οι δημοσιογράφοι μεταξύ μας έχουμε και τις τριβές μας. Περνώντας ο καιρός καταλάβαμε ότι μπορούμε να κάνουμε και παρέα. Ήρθε λοιπόν η πρόταση να κάνουμε μαζί εκπομπή και έτσι δέσαμε. Ταιριάζουμε γιατί είμαστε θετικοί ως άνθρωποι. Επειδή κι εγώ έχω περάσει μια πολύ άσχημη περιπέτεια με την υγεία μου και ο Ιορδάνης αντίστοιχα, αντιμετωπίζουμε τη ζωή θετικά, ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει γύρω μας. Προσπαθούμε λοιπόν να μεταφέρουμε τις ειδήσεις χωρίς να ψυχοπλακώνουμε τον τηλεθεατή. Προσπαθούμε, δεν τα καταφέρνουμε πάντα».

Η επιθυμία για ένα παιδί

Τον άνθρωπο της ζωής της τον γνώρισε στη δουλειά το 2016. Τότε η Ανθή συνεργαζόταν με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ …να στα πω!» και την Κατερίνα Καινούργιου και εκεί συνάντησε τον μετέπειτα σύζυγό της. «Ο Πέτρος Ιακωβίδης είχε έρθει καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής για να τραγουδήσει στη γιορτή της Κατερίνας. Μαζί του ήταν και ο Κώστας που είναι ντράμερ (σ.σ. ο σύζυγός της). Εγώ πλησίασα με μια περιέργεια για να τον ρωτήσω κάτι για τα ντραμς. Δεν μου έδωσε σημασία. Καμία. Παράλληλα είχα σχολιάσει ότι είναι ωραίο παλικάρι. Κάποια στιγμή θέλαμε να βγάλουμε όλοι μαζί μια φωτογραφία και ρωτάω τον Πέτρο “πού είναι ο ντράμερ;”. Μου απαντάει “κάπου έξω”. Όπως καταλαβαίνεις, ο Πέτρος τού μετέφερε “η μελαχρινή ρώτησε για εσένα”. Κάπως έτσι έγινε και μετά μου έστειλε μήνυμα στο Instagram».

«Θέλω να κάνω παιδιά. Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι οι γυναίκες στην ηλικία μου πιεζόμαστε από διάφορες ταμπέλες, όπως “άργησες να κάνεις παιδί”. Ναι, θέλω να κάνω ένα παιδάκι και με τον Κώστα είμαστε σε αυτή τη φάση. Θα συμπλήρωνε την οικογένειά μας».