Αντίνοος Αλμπάνης: «Ο νέος χρόνος θα με βρει μόνο»
Νέα

Αντίνοος Αλμπάνης: «Ο νέος χρόνος θα με βρει μόνο»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Ο νέος χρόνος θα με βρει μόνο»

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1

Για τις φετινές διαφορετικές -λόγω του κορονοϊού- γιορτές μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ANT1. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν μπορεί να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του στη Χαλκίδα και μοιράστηκε την ευχή του για τον νέο χρόνο.

«Να έχουμε μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη, να είμαστε υγιείς, αγκαλιασμένοι, μονιασμένοι και χωρίς νεύρα. Στην αρχή η χρονιά ήταν περίεργη με το βάρβαρό και επιτακτικό lockdown. Τώρα στο δεύτερο lockdown δεν έχω καταλάβει διαφορά στην καθημερινότητά μου, επειδή είμαι έξω και εργάζομαι. Η περσινή χρονιά ήταν γεμάτη και χρειάζεται χρόνος για να συνειδητοποιήσουμε τι μας έχει συμβεί και τι πληγές θα αφήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Και αποκάλυψε: «Δεν έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν. Κοιτώ πάντα μπροστά»

Αναφερόμενος στις φετινές γιορτές είπε: «Θα με βρει μόνο ο νέος χρόνος γιατί απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός νομού. Δεν θα μπορέσω να πάω στην οικογένειά μου στη Χαλκίδα. Ίσως δω λίγο την αδελφή μου που είναι στην Αθήνα».

Τέλος, ανέφερε: «Να μου ευχηθείτε να έχω την υγεία μου και τίποτα άλλο. Να μην θυμώνουμε και να μην τσακωνόμαστε την επόμενη χρονιά».