Αντίνοος Αλμπάνης: Η περιπέτεια υγείας του, η απόφαση να το μοιραστεί δημοσίως και το Maestro
Νέα

Αντίνοος Αλμπάνης: Η περιπέτεια υγείας του, η απόφαση να το μοιραστεί δημοσίως και το Maestro

Αντίνοος Αλμπάνης: Η περιπέτεια υγείας του, η απόφαση να το μοιραστεί δημοσίως και το Maestro

Αποκαλύπτει πώς μια παράσταση του έδωσε το κίνητρο να μιλήσει για τον καρκίνο

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Maestro και τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός υποδύεται έναν μυστήριο γιατρό στους Παξούς και το μόνο σίγουρο είναι ότι στον δεύτερο κύκλο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα λύσει αρκετούς γρίφους για τον ρόλο του.

«Νιώθουμε πολύ ευτυχείς, πολύ χαρούμενοι γιατί είναι ιστορική στιγμή να μπει μία ελληνική σειρά σε αυτή την πλατφόρμα. Είναι μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου αυτό. Για μένα το σημαντικό είναι ότι έγινε η αρχή και ίσως οι παραγωγοί αντιληφθούν πώς για να γίνει αυτό θα δώσουν μεγαλύτερα μπάτζετ γιατί όπως το κάνουν δεν θα έχουν επιτυχία. Μου φάνηκε πολύ αστείο η μεταγλώττιση στα τούρκικα αλλά το κάνουν πολύ επαγγελματικά», ανέφερε για το Maestro.

Όσον αφορά την περιπέτεια υγείας του με τον καρκίνο, εξομολογήθηκε: «Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου να μιλήσω για την ασθένειά μου. Παίζαμε στην Άρτα στην παράσταση “Κατά φαντασίαν ασθενής” και ξεκίνησε να βρέχει καταρρακτωδώς. Παίζαμε υπό βροχή και κοιτούσα τους θεατές να βγάζουν πράγματα και ήταν τόσο απορροφημένοι που δεν ήθελαν να σταματήσει αυτό και να είναι δίπλα μας. Και έγινε ένα κλικ μέσα μου, για αυτό το “μαζί”.

Αυτό το “μαζί” έχει μεγάλη αξία και εάν μπορέσω μέσα από αυτή την δημοσιοποίηση του προβλήματος και τον δω χαρούμενο μπορεί να αλλάξει μία ψυχολογία, μια ματιά. Επειδή έρχεται σε λίγες ημέρες η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, να καταφέρει η επιστήμη να την κάνει μία χρόνια νόσο και όχι μία καταδίκη. Πρέπει όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίδια πρόσβαση στην ιατρική και ίδια δικαιώματα στη ζωή».

Μεταξύ άλλων, η Τζένη Μελιτά τον ρώτησε που γνώριζε η συνεργάτιδά της πώς φιλάει υπέροχα, με τον ίδιο να απαντά χαριτολογώντας: «Φίλησα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out και έτσι βγήκε ότι φιλάω ωραία. Οι ερωτικές σκηνές δεν είναι αμήχανες αλλά είναι αμήχανο το να καμώνεις ότι περνάς καλά. Αν σου αρέσει να σε βλέπουν είναι ωραίο, αν όχι δεν είναι ωραίο».