Aντώνης Κανάκης: “Για μένα ο ΑΝΤ1 έχει άλλη σημασία στη ζωή μου”
Νέα

Aντώνης Κανάκης: “Για μένα ο ΑΝΤ1 έχει άλλη σημασία στη ζωή μου”

Aντώνης Κανάκης: “Για μένα ο ΑΝΤ1 έχει άλλη σημασία στη ζωή μου”

Όλα όσα αποκάλυψε για τη σύντροφό του, τα παιδιά του, την τηλεόραση και το μέλλον του σε αυτήν και η συγκίνηση για τον πατέρα του

Στην Αθηναΐδα Νέγκα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Κανάκης ξεναγώντας την παρουσιάστρια στο στούντιο από όπου έβγαινε μέχρι πρότινος το “Ράδιο Αρβύλα” και το “Βινύλιο” στη Θεσσαλονίκη.

Από τις πρώτες ερωτήσεις φυσικά ήταν γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις, μιας και αυτή είναι η πρώτη του τηλεοπτική εδώ και 7 χρόνια.

“Μια χαρά τα πάω με τα Μέσα, μόνο με την τηλεόραση έχω πρόβλημα”.

https://streamable.com/mhldm

Τα θερμά λόγια για τη σύντροφό του και η γέννηση των παιδιών του

“Είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα, μια θαυμάσια μητέρα” είπε ο Αντώνης Κανάκης που διευκρίνισε ότι δεν έχει παντρευτεί με την σύντροφό του διότι ο γάμος δεν έχει βαρύτητα όσο η δημιουργία οικογένειας.

“Σίγουρα προσπαθώ” είπε για το αν είναι καλός σύντροφος ενώ ξεκαθάρισε ότι η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τη σύντροφό του δεν απεικονίζει την ίδια.

https://streamable.com/glwd4

“Eίμαι ο πιο χαζός άνθρωπος που υπάρχει στον κόσμο” ήταν η περιγραφή του σε σχέση με τα παιδιά του ενώ δήλωσε ότι όντως η δημιουργία οικογένειας είναι μαγική.

“Είχα μια ανησυχία αλλά όχι φόβο. Άργησα αλλά καλά έκανα και άργησα γιατί αυτά τα πλάσματα ήρθαν τη στιγμή που έπρεπε να έρθουν”, είπε.

“Κάνω τα πάντα, μόνο που δεν θηλάζω, εκνευρίζομαι κιόλας, ζηλεύω που δεν μπορώ”, είπε.

Αποκάλυψε ότι ήταν μέσα και στους δύο τοκετούς, έκοψε τους λώρους και κράτησε τα πρώτος τα παιδιά του.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η συγκίνηση ήταν διάχυτη όταν ο Αντώνης Κανάκης είπε ότι δεν έχει διαβάσει το βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του ενώ όταν έγινε αναφορά στον πατέρα της Αθηναΐδας, η ίδια έβαλε τα κλάματα.

https://streamable.com/xdgpt

Η κόντρα του με τα κανάλια και η παρουσία του στην τηλεόραση

Ο παρουσιαστής μίλησε όμως και για την τηλεόραση, για την οποία δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν καλλιεργήσει όσο ποτέ άλλοτε τη ρητορική μίσους και τον σεξισμό.

“Το παρατηρούσαμε σαν κάτι φυσιολογικό. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι θεωρούσαμε φυσιολογικό να βγαίνει κάποιος στην τηλεόραση και να λέει ότι αν το παιδί μου γεννηθεί γκέι θα το βάλω στον τάφο”, είπε.

Δήλωσε ότι το “Βινύλιο” ήταν η αγαπημένη του εκπομπή αλλά δεν του λείπει τόσο η τηλεόραση όσο η επικοινωνία με τον κόσμο.

Απέφυγε να δώσει έκταση στην αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ διότι όπως είπε “βαριέται”.

“Στην δικιά μας την περίπτωση ήμασταν πολύ ήσυχοι έως αθόρυβοι για 30 χρόνια. Έχουμε μόνο δύο περιστατικά και ήταν κοντινά αλλά δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο. Για μένα ο ΑΝΤ1 έχει άλλη σημασία στη ζωή μου”.

Χρειάζονται ένα άλλο Μέσο γιατί η τηλεόραση έχει αλλάξει;

“Η τηλεόραση σίγουρα έχει αλλάξει, έχει λίγο πιο χυδαία, πιο αδίστακτη, πιο κυνική,πιο απάνθρωπη. Δε με θυμώνει τόσο η τηλεόραση όσο το περιβάλλον γύρω από την τηλεόραση. Τα νέα παιδιά αντί να κατακεραυνώνουν τα παρακμιακά φαινόμενα που στην ουσία τους αποτελούν κοινωνικά εγκλήματα βομβαρδιζόμαστε από τις δραστηριότητες όλων αυτών των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτά τα πράγματα και θα ήθελα να υπήρχε μια αντίσταση”.

https://streamable.com/4uud1

“Είναι τρομακτικό πόσο πολύ οι νέοι άνθρωποι έχουν απαξιώσει την τηλεόραση” είπε και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα μηνύματα που λαμβάνει.

“Κανένας άνθρωπος που φτιάχνει τα προγράμματα δεν ενδιαφέρεται για αυτό το γεγονός”, είπε. “Βομβαρδιζόμαστε από ανοησία και αρνητισμό”.

“Θα ήθελα να είμαι λίγο περισσότερο στ’ αρ@@*@ μου”, είπε για το χαρακτηριστικό που θα ήθελε να έχει ενώ όπως είπε τώρα πια “ξοδεύεται” στην οικογένειά του και φτιάχνοντας τραγούδια.

https://streamable.com/zhegm

Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε ότι κράτησε επίθετο που είχε από την εποχή του “πειρατικού” ραδιοφώνου και όχι το πραγματικό του, ότι του αρέσει ιδιαίτερα η μουσική, ότι έχει στα σκαριά σενάριο για τον κινηματογράφο ενώ όπως είπε θα ήθελε να συνεχίσει και το “Βινύλιο” και το “Ράδιο Αρβύλα” στην τηλεόραση μια φορά στην εβδομάδα αλλά και αν υπάρξει κάτι άλλο που θα του έρθει.

“Το Βινύλιο δεν πρόλαβε να εκφράσει όλα του τα πρόσωπα, έχει ταλαιπωρηθεί με όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό”.

“Τα τελευταία χρόνια δυσκολεύομαι πολλές φορές να μπω ξανά σε αυτήν την ιστορία”, είπε για την τηλεόραση.

“Για μας όλο αυτό το πράγμα δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός” είπε για τη διασημότητα που ήρθε. “Είχαμε πάθος με κάποια πράγματα, κάναμε εκπομπές στο ραδιόφωνο έξι ώρες και νομίζαμε ότι είναι πολύ λίγο. Έχει μεγάλη διαφορά το να έχεις ως αυτοσκοπό τη διασημότητα”.

https://streamable.com/n02hh