Αντώνης Κανάκης: Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον
Νέα

Αντώνης Κανάκης: Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον

Αντώνης Κανάκης: Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον

Ανάμεσα σε ποια δύο κανάλια βρίσκεται ο παρουσιαστής; Τι λέει το ρεπορτάζ του Znews;

Ιδιαίτερη συζήτηση έχει γίνει σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Αντώνη Κανάκη.

Μετά από μία πολύ καλή σεζόν των «Ράδιο Αρβύλα», όσον αφορά την τηλεθέαση, είναι λογικό πως δεν είναι μόνο ένα το κανάλι θέλει τον παρουσιαστή στο δυναμικό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του znews.gr, από το περιβάλλον του παρουσιαστή αναφέρουν πως σε διαδικασία διαπραγματεύσεων έχει μπει με τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς, το OPEN,τον ΑΝΤ1 και το Mega. Το τελευταίο φαίνεται πως έχει αποκλειστεί από τον Αντώνη Κανάκη, με αποτέλεσμα να είναι ανάμεσα στο κανάλι της Παιανίας και του Αμαρουσίου.

Μέχρι το τέλος του μήνα, ο ίδιος θέλει να δώσει την τελική του απάντηση, για να μπορέσει να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές χωρίς εκκρεμότητες σχετικά με τη νέα (ή όχι) τηλεοπτική του «στέγη».

Προς το παρόν, η ζυγαριά «γέρνει» υπέρ του ΑΝΤ1, με τις σχέσεις του Αντώνη Κανάκη με τη διοίκηση του καναλιού να έχουν αποκατασταθεί πλήρως, δεδομένου του δυσάρεστου τρόπου με τον οποίο διακόπηκε η συνεργασία τους πριν από τρία χρόνια.

Επιθυμία τόσο του ίδιου, όσο και της ομάδας του είναι να συνεχίσουν την καθημερινή τους παρουσία στο slot 20.00-21.00 με τους «Ράδιο Αρβύλα» και σε εβδομαδιαία συχνότητα με το «Βινύλιο». Εδώ βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα είχαν ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες, ο Αντώνης Κανάκης είχε ζητήσει από το Open να μειωθούν οι εκπομπές του σε δύο με τρεις την εβδομάδα ενώ το κανάλι ήθελε να βγαίνει στον αέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή και την επόμενη σεζόν.

Ο μοναδικός όρος που φέρεται να έχει βάλει είναι να ξεκινήσει τη νέα σεζόν τον Νοέμβριο και να την ολοκληρώσει τον Μάιο, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό «αέρα» μόνο 7 μήνες.

Πάντως, αν τελικά «κλειδώσει» στον ΑΝΤ1, τότε θα υπάρξουν σοβαρές ανακατατάξεις στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού καθώς εκείνη την ώρα προβάλλεται η επιτυχημένη σειρά του σταθμού «Ήλιος».