Αντώνης Κανάκης: Όλες οι λεπτομέρειες για «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο»
Νέα

Αντώνης Κανάκης: Όλες οι λεπτομέρειες για «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο»

Αντώνης Κανάκης: Όλες οι λεπτομέρειες για «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο»

Τι αποκάλυψαν στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»

Είναι αναμφίβολα η μεταγραφή της χρονιάς και η τηλεοπτική επιστροφή που έχει συζητηθεί πολύ. Ο λόγος για τον Αντώνη Κανάκη και τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» που επιστρέφουν στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Όπως αποκάλυψε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο Αντώνης Κανάκης και το «Ράβιο Αρβύλα» θα επιστρέψουν σε καθημερινή βάση και η εκπομπή θα προβάλλεται από το OPEN στις 8 κάθε βράδυ. Θα έχει ωριαία διάρκεια, θα περιλαμβάνει το «κρύο ανέκδοτο», αλλά και ένα top10 ή  top20 ανάλογα με τα θέματα της επικαιρότητας.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι διανύουμε μια περίοδο όπου η σάτιρα λείπει από την τηλεόραση, η επιστροφή τους είναι κάτι που περιμένουν οι φανς τους με ανυπομονησία. Μαζί με τον Αντώνη Κανάκη θα είναι φυσικά οι: Γιάννης Σερβετά, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Αναγνωστόπουλος. Η επιστροφή θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Ακόμη, αναφέρθηκε πως η μουσική θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής και κάθε Παρασκευή, θα υπάρχει ένα μικρό live από κάποιο καλλιτέχνη στο τέλος της ώρας.

Όσον αφορά στο «Βινύλιο», αναμένεται να επιστρέψει λίγο πιο μετά στη late night ζώνη, πιθανότητα στα μέσα της εβδομάδας.

https://streamable.com/5h4koo