Αντώνης Κανάκης vs Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Είναι η πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της τηλεόρασης”
Νέα

Αντώνης Κανάκης vs Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Είναι η πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της τηλεόρασης”

Αντώνης Κανάκης vs Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Είναι η πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της τηλεόρασης”

Βαρείς χαρακτηρισμοί από τον παρουσιαστή

Τη νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποφάσισε να σχολιάσει στο χθεσινό “Βινύλιο” ο Αντώνης Κανάκης με αφορμή πάσα που του δόθηκε από το Twitter.

“Για γέλια είναι και εδώ τα παιδιά γέλασαν περισσότερο από κάποιους άλλους. Τα έχετε πει όλα. Αν είσαι άνθρωπος δεν μπορείς να μην πεις τίποτα. Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου, το αποφάσισα. Θα μπλέξω λίγο με τα πίτουρα” ξεκίνησε να λέει με εμφανή ειρωνεία ο Αντώνης Κανάκης.

Κατόπιν διηγήθηκε πώς αποφάσισε να μεταφέρει στο διαδίκτυο έναν πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό όπως χαρακτηρίζει το “Βινύλιο” ενώ τόνισε ότι οι εργαζόμενοι είναι εκεί αφιλοκερδώς χωρίς έσοδα και στήριξη.

“Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι που δε σέβονται τίποτα – εδώ δε σέβονται τον ίδιο τους τον εαυτό και μετά οτιδήποτε άλλο- και το πήραν αυτό το πράγμα, το έχουν λεηλατήσει και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Και η αντιγραφή ξέρετε θέλει τον τρόπο της. Ηρέμησε! Δεν παίρνει όλο το περιεχόμενο ακόμα και τις ατάκες και το βαφτίζεις και πειρατικό! Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς σαν δική σου πρωτοβουλία, σκέψη. Δεν έχεις καν την εντιμότητα να πεις ότι είδαμε στο Βινύλιο κάτι που μας άρεσε και το κάνουμε και εδώ. Χάνω τα λόγια μου, πραγματικά με ξεπερνάει!”, είπε.

“Δεν μπορώ να κρύψω ότι αυτό γίνεται μετά από 21 χρόνια από ένα κανάλι που αυτού του είδους τη φθήνια και μεταφορικά και κυριολεκτικά δεν…” είπε.

https://streamable.com/9mcmr7

Κατόπιν η εκπομπή πρόβαλε ένα βίντεο φίλου που κατέγραψε τις ομοιότητες του “Βινυλίου” και του “Live Tonight” με τον Αντώνη να σχολιάζει:

“Γελάει ο κόσμος. Έχετε δει τι σας σέρνουν στο Twitter; Όλα έχουν τα όριά τους. Πέρα από το αστείο της υπόθεσης όλο αυτό που γίνεται εδώ είναι το σημαντικότερο πράγμα στην τηλεόραση. Δεν μπορείς ρε φίλε να το κάνεις αυτό το πράγμα. Η πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης με το θράσος να περάσει σαν δική του σκέψη και πρωτοβουλία”, είπε εμφανώς εκνευρισμένος.

https://streamable.com/58pqzr

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” το θέμα σχολιάστηκε και μάλιστα ζητήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να το σχολιάσει.

Μίλησε με την Έλενα Πολυκάρπου και όπως θα ακούσετε φέρεται να είπε ότι “Έβαλα τα γέλια με αυτά που βλέπω. Μου έπεσαν τα μαλλιά”.

Αυτό που διαμήνυσε είναι ότι θα απαντήσει στην εκπομπή του απόψε το βράδυ.

https://streamable.com/omlt9c?fbclid=IwAR3zEuILPD37wUAwYvJw6AmY1jx9Za29X57S2lcYRw0UcBhaV8e_kpdZqEY