Αντώνης Λουδάρος: «Έβλεπα τα πράγματα με μια σκοτεινιά»
Νέα

Αντώνης Λουδάρος: «Έβλεπα τα πράγματα με μια σκοτεινιά»

Αντώνης Λουδάρος: «Έβλεπα τα πράγματα με μια σκοτεινιά»

Τι αποκάλυψε για τη μάχη που έχει δώσει με τα κιλά;

Για την προσπάθεια που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να χάσει κιλά, μίλησε ο Aντώνης Λουδάρος στην εκπομπή DOT και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει συνεχώς αυξομειώσεις στο βάρος του και είπε πως αυτήν την περίοδο μετά από μεγάλη προσπάθεια έχει καταφέρει να διώξει τη σκοτεινιά που είχε για χρόνια.

«Έχασα 13 κιλά από την περσινή χρονιά. Είμαι καλά. Δεν νιώθω ότι μου λείπει κάτι. Παλιά ήμουν γκρινιάρης και τώρα είμαι καλά και υπερήφανος. Η σχέση συμπληρώνει το παζλ μας. Από εκεί που έβλεπα το ποτήρι μισοάδειο, τώρα το βλέπω γεμάτο. Έχω πια αλλεργία στους ανθρώπους που γκρινιάζουν. Έβλεπα τα πράγματα με μια σκοτεινιά», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Και αποκάλυψε: «Έχω φάει τούρτα μέσα από σκουπίδια που έχω πετάξει. Καταλαβαίνεις την κατάθλιψη. Την έτρωγα και λέω θα την πετάξω και μετά την πήρα να τη φάω».

Τέλος, με χιούμορ ο ηθοποιός ανέφερε: «Κρατάω όλα μου τα ρούχα από το γυμνάσιο. Δεν πετάω τίποτα. Ποτέ δεν ήμουν στο small. Λίγο προσέχω, μετά ξαναπέρνω. Δεν χάνονται».