Αντώνης Ρέμος: Υπογράφει με τον ΣΚΑΪ για το The Voice
Νέα

Αντώνης Ρέμος: Υπογράφει με τον ΣΚΑΪ για το The Voice

Αντώνης Ρέμος: Υπογράφει με τον ΣΚΑΪ για το The Voice

Η εκπομπή «Μεσημέρι» έκανε πρεμιέρα με αποκλειστικό ρεπορτάζ, όσον αφορά στο The Voice, το οποίο θα παρουσιαστεί τη φετινή σεζόν με αρκετές αλλαγές.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, «έσκασε» την είδηση για τον μουσικό διαγωνισμό, αποκαλύπτοντας ότι τη μία καρέκλα του κριτή θα καταλάβει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει με την παραγωγή.

Εκτός λοιπόν από τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος είχε πει το «ναι» εξ αρχής, ο λαϊκός τραγουδιστής αναμένεται ότι θα είναι ανάμεσα στους τέσσερις κριτές, μαζί και με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και τον Πάνο Μουζουράκη.

«Απαράδεκτος ο Μαραβέγιας»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Voice, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά του Κωστή Μαραβέγια και της απόφασης του να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, την τελευταία στιγμή.

«Ο Μαραβέγιας την έκανε τελευταία στιγμή και χωρίς καν να ενημερώσει. Συγγνώμη αλλά είναι απαράδεκτος. Ένας επαγγελματίας, δεν ανακοινώνει λίγες ώρες πριν κάνει το ποστάρισμα ότι σταματάει. Έτσι λειτουργώ εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Η Τάμτα στο… τραπέζι

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Μεσημέρι» αποκάλυψε ακόμα μία σκέψη του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, το κανάλι είναι έτοιμο να κλείσει την Τάμτα για την κριτική επιτροπή και δεν αποκλείεται να μπει στη θέση της Έλενας Παπαρίζου και η τελευταία να πάρει τη θέση της παρουσίασης.