Αντώνης Σρόιτερ: Αποκαλύπτει την πιο τραυματική εμπειρία της καριέρας του
Νέα

Αντώνης Σρόιτερ: Αποκαλύπτει την πιο τραυματική εμπειρία της καριέρας του

Αντώνης Σρόιτερ: Αποκαλύπτει την πιο τραυματική εμπειρία της καριέρας του

Τι είπε για τη σύζυγό του και τις κόρες του

Για την απόφασή του να γίνει δημοσιογράφος, την πορεία του στο χώρο της τηλεόρασης και την τραυματική εμπειρία του πρώτου δελτίου ειδήσεων που παρουσίασε μίλησε ο Αντώνης Σρόιτερ στην εκπομπή Pop Up.Ο άνκορμαν του Alpha αποκάλυψε ακόμη πως η γυναίκα του παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του και μίλησε και για τις κόρες του.

«Η ιδέα της δημοσιογραφίας για ‘μένα μου μπήκε όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Η ιδιωτική τηλεόραση γοήτευσε και εμένα τότε και με έκανε να ασχοληθώ με αυτό που ασχολούμαι σήμερα. Σε ηλικία πέντε ετών ήθελα να γίνω σκουπιδιάρης. Μου φαινόταν εντυπωσιακό το σκουπιδιάρικο που σήκωνε τους κάδους και τους πετούσε μέσα. Μετά μου άρεσαν πολύ τα αυτοκίνητα και ήθελα να γίνω ταξιτζής. Μεγαλώνοντας ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, μπασκετμπολίστας, μετά κάτι άλλο, αλλά δεν έκατσε η μπίλια σε κανένα από αυτά και κατέληξα στη δημοσιογραφία», είπε χαρακτηριστικά.

«Πριν ασχοληθώ με την τηλεόραση έκανα 17 χρόνια εφημερίδες. Το συναίσθημα του πρώτου μου δελτίου προσπαθώ να μην το θυμάμαι. Είναι μια τραυματική εμπειρία. Ήταν μια αγχωτική διαδικασία. Μόνο στόχο είχα να μην λιποθυμήσω στον αέρα. Η επιτυχία του δελτίου οφείλεται στην ομαδική δουλειά. Όποια επιτυχία και αποτυχία πρέπει να την καρπώνονται όλοι. Όποιος λέει ότι ο κόσμος βλέπει το δελτίο για ‘μένα είναι λίγο εκτός πραγματικότητας», συμπλήρωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Στην ερώτηση πως θα ήθελε να ολοκληρωθεί η καριέρα του, απάντησε: «Με τρομάζει να μην τελειώσει καλά αυτό. Αν υπάρχει μια επιτυχημένη πορεία είναι να τελειώσεις τη δουλειά σου και να περπατάς στο δρόμο και να σου λένε “Καλημέρα”. Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά».

Μιλώντας για τη σύζυγό του είπε: «Ο ρόλος μιας γυναίκας είναι πολύ σημαντικός στο να κρατά τις ισορροπίες σε μια σχέση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις κόρες του, λέγοντας: «Προσπαθώ να μην είμαι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Σε κάποιες περιπτώσεις είμαι, αλλά όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν είμαι και ο μπαμπάς των καθημερινών».

https://streamable.com/m1a81u?fbclid=IwAR0EY0_r_UvoRWvH0EVEYiyOPAEDMw4I73l6mZFakT9uOsXo0MU-hMcHqYA