Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Παρακαλώ τους γιους μου να κάνουν παιδάκι. Ξεκινώ ως Ελληνίδα μάνα και μετά έρχεται σταδιακά η λογική»
Νέα

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Παρακαλώ τους γιους μου να κάνουν παιδάκι. Ξεκινώ ως Ελληνίδα μάνα και μετά έρχεται σταδιακά η λογική»

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Παρακαλώ τους γιους μου να κάνουν παιδάκι. Ξεκινώ ως Ελληνίδα μάνα και μετά έρχεται σταδιακά η λογική»

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τους δίδυμους γιους της.

Η anchorwoman του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ παραδέχεται πώς τώρα που τα παιδιά έχουν ανεξαρτητοποιηθεί προσπαθεί να το διαχειριστεί που δεν τους έχει κοντά της.

«Είμαι μαμά διδύμων αγοριών. Είναι ωραία να έχεις δίδυμα παιδιά, κουραστικά στην αρχή αλλά μετά είναι πολύ ωραία. Η χειρότερή τους είναι να δίνω συνεντεύξεις και να τους αναφέρω. Ασχολούνται με το μπάσκετ, σπουδάζουν κιόλας και είναι η πρώτη χρονιά που έχουν φύγει από το σπίτι γιατί μένουν σε άλλη πόλη. Συναισθάνομαι ότι αυτό είναι το σωστό. Τα παιδιά να ανοίξουν τα φτερά τους και οι γονείς να τους στηρίζουμε στα όνειρά τους. Είναι άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Είμαι πολύ καλή στη θεωρία, μπορώ να γράψω βιβλίο. Αν με ρωτήσεις πώς είναι αυτοί οι μήνες, μάλλον δεν θα έπρεπε να το γράψω τελικά το βιβλίο. Τηλεφωνιόμαστε καθημερινά, τους λέω αν έχουν όρεξη και χρόνο, άσχετο που ξεροσταλιάζω πάνω από το τηλέφωνο.

Σκέφτομαι συχνά την στιγμή που γυρνάω από το μαιευτήριο με τις δύο καλαθούνες και σκέφτομαι ότι τα επόμενα 70 χρόνια θα είμαι υπεύθυνη για αυτά τα πλασματάκια. Τους έλεγα ότι δεν ξέρω αν θα είμαι καλή μαμά αλλά ότι τους αγαπάω και τους το λέω. Είναι αστείο πλέον μεταξύ μας αυτό. Είναι δύσκολο να είσαι γονιός και μητέρα, με τόσες απαιτήσεις και ανατροπές.

Για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν ένιωθα ότι μπορώ να πω δελτίο μετά τα Τέμπη και όλο αυτό το γεγονός που δεν μπορείς να συλλάβεις. Ήταν το πιο δύσκολο δελτίο αυτό!».

«Πάντα ήθελα να γίνω δημοσιογράφος από πολύ μικρή. Ήθελα να ξέρω από μικρή τι γίνεται στον κόσμο, με ιντρίγκαρε. Το μόνο που ήξερα ότι ήθελα είναι ότι θέλω να γίνω μαμά. Δεν θα ήθελα οι γιοι μου να γίνουν δημοσιογράφοι, είναι σκληρό και ανταγωνιστικό επάγγελμα.

Μεταξύ τους υπήρχαν στιγμές που είχαν εντάσεις και προστριβές αλλά είναι μαζί 18.5 χρόνια. Δεν μοιάζουν μεταξύ τους! Είναι η μέρα με τη νύχτα και εμφανισιακά και σαν χαρακτήρα. Έχουν αστρική διαφορά και ας είναι δίδυμα.

Μεγαλώνω τους ιδανικούς γαμπρούς. Είναι ο άνθρωπος που σέβεται την ανεξαρτησία της γυναίκας του, να την εξελίσσει, να μοιράζεται. Αυτά προσπαθώ να περάσω στους γιους μου ως αξίες για να είναι ευτυχισμένοι και να είναι ευτυχισμένες και οι σύντροφοί τους. Να στηρίζει ο ένας τον άλλον και όχι να εγκαταλείπει.

Τους παρακαλάω να κάνουν παιδάκι. Όχι τώρα αλλά όχι και πολύ αργά, όποτε θέλουν! Ξεκινάω αυθόρμητα με την Ελληνίδα μάνα, του τι θέλω εγώ, έρχεται σταδιακά η λογική αλλά πραγματικά ό,τι θέλουν όποτε θέλουν».