Άντζελα Δημητρίου: Οι συμβουλές που έδωσε on air στην Κόνυ Μεταξά για την καριέρα της
Νέα

Άντζελα Δημητρίου: Οι συμβουλές που έδωσε on air στην Κόνυ Μεταξά για την καριέρα της

Άντζελα Δημητρίου: Οι συμβουλές που έδωσε on air στην Κόνυ Μεταξά για την καριέρα της

«Έκλαιγα κάθε μέρα διαβάζοντας τα σχόλια» είπε η Κόνυ

Στο “Έλα, Χαμογέλα” ήταν καλεσμένοι οι νικητές του J2US, Κόνυ Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό αλλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα.

Η Κόνυ είπε ότι δεν θεωρούσε σίγουρη τη νίκη τους. “Ο κόσμος συνέχιζε ψήφιζε τον Τρύφωνα. Είχες βάλει όλους τους παρουσιαστές της Ελλάδας να λένε θέλουμε τον Τρύφωνα νικητή” του είπε η Κόνυ μέσα σε κλίμα γέλιου και πειραγμάτων και τη Σίσσυ Χρηστίδου να τους εγκαλεί στην τάξη.

«Έκλαιγα κάθε μέρα με τα σχόλια»

“Στην αρχή νιώθαμε αουτσάιντερ και ακόμα το νιώθουμε” είπε η Κόνυ παρά τις συχνές διακοπές του Τρύφωνα.

“Από το δεύτερο live καταλάβαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε ολοκληρωμένη εικόνα” και η συζήτηση ήρθε στη Eurovision.

“Θα ήταν τέλειο να πάμε στη Eurovision, εγώ να χορεύω” είπε ο Τάσος και εξήγησε ότι αν δεν ήταν η Κόνυ το ταίρι του “άντε να ήταν η Μαριάντα Πιερίδη” δήλωσε.

Η Κόνυ μίλησε για τον αγώνα της να καθιερωθεί με την αξία της χωρίς να τη συνδέουν με τον πατέρα της, τον Λευτέρη Πανταζή.

“Το να δείξουμε σε τόσο κόσμο το δικό μας όραμα ήταν αρκετό. Τόσον καιρό έκανα πράγματα και έλεγαν ‘έλα μωρέ, η κόρη του Πανταζή, η ατάλαντη’. Έκλαιγα κάθε μέρα, κάθε βράδυ διαβάζοντας πράγματα στο Youtube και για το Just στην αρχή. Μετά το ‘Blue jeans’ πήρα θάρρος”, είπε.

https://streamable.com/ulfopr

Στην παρέα τους προστέθηκε και η Άντζελα Δημητρίου από την οποία μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου ζήτησε να δώσει συμβουλές στην Κόνυ για την καριέρα της σε σχέση με τα αρνητικά σχόλια.

“Από την πρώτη στιγμή που τους είδα πίστευα ότι θα βγούνε. Γιατί στεναχωριέσαι; Άκου: όταν κάποιος έχει αξία πάντα τον σχολιάζουν και τον πετροβολούν. Αν δεν είχες αξία δεν θα ασχολιόταν κανένας μαζί σου. Εσύ προχώρα μαζί με τον Τάσο, είστε πολύ ωραίο δίδυμο και θα κάνετε πολύ ωραία πράγματα, το πιστεύω αυτό, γιατί ταιριάζετε πάρα πολύ. Ό,τι κάνετε είναι μοναδικό” τους είπε.

https://streamable.com/k972l0