«Από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έφυγα επεισοδιακά. Έζησα άσχημα τους τελευταίους μήνες»
Νέα

«Από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έφυγα επεισοδιακά. Έζησα άσχημα τους τελευταίους μήνες»

«Από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έφυγα επεισοδιακά. Έζησα άσχημα τους τελευταίους μήνες»

Ποια πρώην συνεργάτιδά της έκανε αυτή την αποκάλυψη;

Πλήθος πρώην συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκαν στο πλατό της τελευταίας της εκπομπής για να την αποχαιρετήσουν. Πολλοί περισσότεροι όμως είναι αυτοί που πέρασαν από κοντά της αλλά δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο μεγάλο φινάλε.

Κάποιοι από αυτούς είναι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε”. Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου που ήταν στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη για τέσσερα χρόνια, μίλησε για το τέλος της συνεργασίας τους: “Από την Ελένη Μενεγάκη έφυγα επεισοδιακά αν και μου είχε ζητήσει να μείνω στο τέλος εκείνης της χρονιάς. Εκείνη τη χρονιά είχα θέμα γιατί ήμουν η διευθύντρια του περιοδικού που έβαλε για πρώτη φορά φωτογραφίες της με τον Μάκη.

Ο κύκλος της Ελένης δεν αντέδρασε σωστά και “μπρίζωσε” κι άλλο την Ελένη. Έζησα πολύ άσχημα τους τρεις τελευταίους μήνες. Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι η Ελένη μου ζήτησε να μείνω, λέγοντας μου κουβέντες που δεν περίμενα να ακούσω όπως ότι ‘είσαι αναντικατάστατη’. Η ενδυματολόγος Άννα Μουστογιάννη που έχουμε εδώ στο Open ήταν το κορίτσι της Ελένης για χρόνια. Όταν βγήκα από το καμαρίνι της, επειδή η Άννα ήταν εκεί και άκουγε, με ρώτησε ‘δεν θα μείνεις’ και της απάντησα ‘όχι’.

Προς τιμήν της Ελένης την επόμενη σεζόν μου ξαναέκανε πρόταση. Ενώ είχαμε συμφωνήσει λοιπόν με την Αγλαΐα Λάτσιου και την Ελένη τα πάντα, ο CEO ο Γερμανός δεν ήταν στην Αθήνα και περιμέναμε τη δική του υπογραφή. Η Ελένη όμως βιαζόταν να βγω στον αέρα. Βγήκα λοιπόν για να της κάνω το χατίρι αλλά όταν επέστρεψε (σ.σ. ο Γερμανός) μου ζήτησε να βάλω την αμοιβή μου στο 50% και είπα όχι. Και έφυγα”.

Με τη σειρά της η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δήλωσε: “Εγώ από την Ελένη Μενεγάκη είναι ντροπή να πω ότι έχω παράπονο. Έχω παράπονο μόνο από ανθρώπους που δεν μπορούσα να συνεργαστώ εκεί. Ούτε με αγκάλιασαν, ούτε με βοήθησαν να γίνουμε παρέα.

Η Ελένη μου έδωσε δουλειά μετά την εγκυμοσύνη μου, μου έδωσε λεφτά και το έγραψα στο βιογραφικό μου. Άνθρωποι όμως από το επαγγελματικό της περιβάλλον δεν μου φέρθηκαν σωστά. Δεν χτύπησα όμως ποτέ την πόρτα της να της πω τι έπαιζε με εμένα γιατί τη σεβάστηκα, δεν ήθελα να της δημιουργήσω εγώ προβλήματα”.

Τέλος η Κατερίνα Καινούργιου που γνώριζε προσωπικά την ωραία Ελένη αποκάλυψε: “Εγώ θυμάμαι ότι είχα τότε κάποια προβλήματα με τη διοίκηση του Alpha. Ήταν όταν είχε τελειώσει το Δέστε τους. Θυμάμαι λοιπόν μια φορά που είχα παρεξηγηθεί με τη διοίκηση γιατί ήθελαν να με μειώσουν. καθόμουν σε μια γωνία και έκλαιγα. Με έπιασε λοιπόν και μου είπε ‘θα έρθεις αύριο καλεσμένη’. Αυτό το έκανε για να με στηρίξει”.

Δείτε το βίντεο: