Από τον ΣΚΑΪ στο Mega ο Γιώργος Λιάγκας;
Νέα

Από τον ΣΚΑΪ στο Mega ο Γιώργος Λιάγκας;

Από τον ΣΚΑΪ στο Mega ο Γιώργος Λιάγκας;

Συζητήσεις για να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη

Μετά την απομάκρυνση της Τατιάνας Στεφανίδου από τις συζητήσεις με το Mega, ο τηλεοπτικός σταθμός φαίνεται πως έχει προσεγγίσει τον Γιώργο Λιάγκα για την πρωινή καθημερινή ζώνη. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» στο Open η Ναταλία Ανδρικοπούλου, ο Γιώργος Λιάγκας αν και έχει ενεργό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ μέχρι και το καλοκαίρι, μπορεί να το λύσει στο τέλος του χρόνου, και γι’ αυτό έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις για πρωινή εκπομπή στο Mega.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως έπειτα από εισήγηση των στελεχών της ενημέρωσης στο Mega, δόθηκε το «πράσινο» φως από την ηγεσία να γίνει η διεκδίκησή του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής, παρόλο που έχει ακόμη ενεργό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, έχει τη δυνατότητα να λύσει τη συνεργασία τους στα τέλη του χρόνου, χωρίς καμιά ρήτρα, εφόσον δεν αξιοποιείται από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Έτσι, ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την πρωινή ζώνη του σταθμού 8 με 10. Βέβαια, με βάση τα νέα δεδομένα, το Mega επανεξετάζει την αλλαγή προγραμματισμού και δεν αποκλείεται το «Πάμε Δανάη!» να είναι 10 με 1, αλλά και το ενδεχόμενο ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει και εκπομπή 8 με 11.

Το σενάριο αυτό, βέβαια, θα τον φέρει και πάλι αντιμέτωπο με τη Φαίη Σκορδά και «Το Πρωινό ANT1» για μια μόνο ώρα.

https://streamable.com/lf1woe