Αποκάλυψη Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Έχω συρτάρι και τρώω κρυφά από τον Κωνσταντίνο»
Νέα

Αποκάλυψη Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Έχω συρτάρι και τρώω κρυφά από τον Κωνσταντίνο»

Αποκάλυψη Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Έχω συρτάρι και τρώω κρυφά από τον Κωνσταντίνο»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για το πόσο δύσκολο είναι το φαγητό με τον Βασάλο

Καλεσμένη για δεύτερη εβδομάδα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αυτή τη φορά για να φτιάξε το ψωμί που της υποσχέθηκε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε πρόβα το ψωμί της τέσσερις συνεχόμενες ημέρες στο σπίτι της, πριν εμφανιστεί στο πλατό, προκειμένου να βγει καλό.

Πάνω στη συζήτηση αυτή λοιπόν, αποκάλυψε πως στο σπίτι της έχει ένα συρτάρι με καλούδια, από το οποίο τρώει κρυφά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μιας και η διατροφή μαζί του είναι δύσκολη, όπως ανέφερε.

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος ζυγίζει το παραμικρό στη διατροφή του και αυτό είναι τρομερά δύσκολο, γι’ αυτό και ενίοτε τρώει κρυφά από εκείνον όταν θέλει κάτι πολύ, και κυρίως όταν ο Κωνσταντίνος απουσιάζει.

Η αφοπλιστική απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τα κιλά και την εγκυμοσύνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υπήρξε επίσης καταιγιστική σε σχέση με τα σχόλια (καλόβουλα ή κακόβουλα) του κόσμου για την εγκυμοσύνη και τα κιλά.

Πριν από λίγο καιρό η δημοσιογράφος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της στο Instagram στην οποία γυμναζόταν κι έλαβε ένα σχόλιο που έγραφε: «Μπράβο σου που γυμνάζεσαι στην κατάστασή σου», νομίζοντας πως είναι έγκυος.

«Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά, κάθε μέρα έχω τέτοια μηνύματα, ότι είμαι έγκυος.

Όλο αυτό εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος, έχω μια πίεση και λέω είμαι 34, θα προλάβω; Είναι τρομερή αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος, πότε και τι και είσαι, και μας το κρύβεις.

Όχι παιδιά τρώω. Τρώω κι έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω», ανέφερε η Ευρυδίκη.