ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η «συγγνώμη» του ΑΝΤ1 στο Star για τον Κρατερό Κατσούλη
Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η «συγγνώμη» του ΑΝΤ1 στο Star για τον Κρατερό Κατσούλη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η «συγγνώμη» του ΑΝΤ1 στο Star για τον Κρατερό Κατσούλη

Τι συνέβη ανάμεσα στα δύο κανάλια;

Άλλη μια μέρα με πλούσιο τηλεοπτικό παρασκήνιο και προσκήνιο που όπως μαθαίνουμε έφτασε και στα ανώτερα κλιμάκια των καναλιών.

Η μέρα ξεκίνησε με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 να προβάλει ένα ρεπορτάζ με τις πρώτες δηλώσεις των παικτών του All Star YFSF.

Ανάμεσά τους δεν ήταν ο Κρατερός Κατσούλης παρά το ότι συμμετέχει στο παιχνίδι.

Αρχικά η Φαίη Σκορδά μετά το βίντεο δήλωσε ότι οι δηλώσεις δεν έλειπαν επειδή ο Κρατερός είναι «απέναντί» τους σε άλλη πρωινή εκπομπή αλλά διότι δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση.

«Για να μη γίνει κάποια παρεξήγηση. Δεν είδαμε τον Κρατερό όχι επειδή είναι απέναντι, προς Θεού δεν θέλω να έχω κάποια σχέση».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όμως θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα. «Ένα γεια δεν ήθελε να πει. Εδώ είναι ΑΝΤ1 κ. Κατσούλη, σεβόμαστε, λέμε ένα γεια. Συγγνώμη Φαίη, με την άδειά σου, ένα γεια δεν ήταν τίποτα, ούτε θα πέφταν τα νούμερα του ενός ή του άλλου. Είναι  αγένεια για να μην πω τίποτα χειρότερα. Να σέβεται. Δεν είδα αξιοπρέπεια σε αυτή τη συμπεριφορά».

«Δεν φταίει ο Κρατερός. Το δικό μας το κανάλι. Εάν κάποιος δεν το είχε οργανώσει δεν φταίει ο Κρατερός» του είπε η παρουσιάστρια.

Ο ίδιος ο Κρατερός Κατσούλης, έχοντας πληροφορηθεί προφανώς τι ειπώθηκε, στους τίτλους τέλους της εκπομπής του άφησε το δικό του υπονοούμενο.

«Προσέξτε λίγο τη σημερινή μέρα, είναι λίγο περίεργη. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, ενημερωθείτε καλύτερα για το τι γίνεται, πώς γίνεται, τι έχει συμφωνηθεί, τι όχι. Για να ξέρουμε και τι λέμε όλοι μαζί. Εμείς θα είμαστε πάλι μαζί σας αύριο, με αγάπη και απόσταση για να έχουμε καθαρότερο μυαλό».

Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, αυτή η πρωινή «αντιμαχία» έφτασε στα ανώτερα στελέχη και των δύο καναλιών. Μάλιστα οδήγησε τον ΑΝΤ1 στο να ζητήσει «συγγνώμη» από το Star για τα σχόλια που ακούστηκαν στη δική του πρωινή εκπομπή για τον Κρατερό Κατσούλη.

Και αν κρίνουμε από την αιχμή του Κρατερού, προφανώς υπάρχει ειδική συμφωνία του ηθοποιού αλλά και του καναλιού του με τον ΑΝΤ1 και την παραγωγή του YFSF ώστε να διασφαλιστεί η επαγγελματική ακεραιότητά του.