Αποκλειστικό: Η Χρίστινα Μπόμπα το μεγάλο φαβορί για το Dot. Ποιοι άλλοι συζητούν;
Νέα

Αποκλειστικό: Η Χρίστινα Μπόμπα το μεγάλο φαβορί για το Dot. Ποιοι άλλοι συζητούν;

Αποκλειστικό: Η Χρίστινα Μπόμπα το μεγάλο φαβορί για το Dot. Ποιοι άλλοι συζητούν;

Οι πληροφορίες που εξασφάλισε το Znews

Μπορεί σε λιγότερο από ένα μήνα να γίνεται μανούλα και να λέει ότι θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένεια και στην ανατροφή των δίδυμων κοριτσιών της, αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά πως θα πατήσει pause στις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Το όνομα της Χριστίνας Μπόμπα -σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Znews- είναι ένα από αυτά που έπεσαν στο τραπέζι για τη θέση της παρουσιάστριας στο Dot του ΣΚΑΪ για την ερχόμενη σεζόν, μιας και την εκπομπή παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Την επόμενη σεζόν το πετυχημένο δίδυμο θα βρεθεί στην ΕΡΤ1 με καθημερινή εκπομπή στην θέση της Νάντιας Κοντογεώργη.

Ο Νάσος Γαλακτερός, που παραμένει παραγωγός της εκπομπής Dot, στην όμορφη Χριστίνα είδε ένα νέο πρόσωπο που αγαπά ο φακός και που πιστεύει πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει ως νεαρή μητέρα -την ίδια στιγμή που έχει μεγάλη απήχηση και στους διαφημιστές, αφού η εκπομπή έχει αρκετές χορηγικές στήλες που αφορούν το γυναικείο κοινό.

Η Χριστίνα και η Νάνσυ συνδέονται και με μια συγγένεια εξ αγχιστείας, καθώς η Νάνσυ είναι ξαδέρφη με τον Σάκη Τανιμανίδη, τον σύζυγο της Χριστίνας.

Εκτός από τη Χριστίνα Μπόμπα, για την θέση της παρουσιάστριας στο τραπέζι έπεσε και το όνομα της επίσης νεαρής μαμάς, Τζένης Θεωνά, ενώ  ραντεβού έχει κάνει και η Ανθή Σαλαγκούδη, που έχει και τη μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία από τις δύο προηγούμενες.

Για τον ρόλο του συμπαρουσιαστή ακούγεται και ο Άθως Αντωνίου από την Κύπρο, ενώ μην σας φανεί καθόλου περίεργο αν με δική του στήλη δούμε και τον Παύλο Γαλακτερό που τόσο πολύ αγαπήθηκε στο Survivor από το κοινό.