Αποκλειστικό – Ντόρα Κουτροκόη: Το παρασκήνιο που οδήγησε στη ρήξη με το Open και η επόμενη μέρα
Νέα

Αποκλειστικό – Ντόρα Κουτροκόη: Το παρασκήνιο που οδήγησε στη ρήξη με το Open και η επόμενη μέρα

Αποκλειστικό – Ντόρα Κουτροκόη: Το παρασκήνιο που οδήγησε στη ρήξη με το Open και η επόμενη μέρα

Tο αναλυτικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το Znews

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από τη στιγμή, που με ανακοίνωσή της στο Facebook, η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από το Open λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι πρώτες συσκέψεις για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τι συνέβη και η δημοσιογράφος ζήτησε να φύγει από την εκπομπή που παρουσίαζε με τον Άκη Παυλόπουλο μια εβδομάδα πριν από τη λήξη της σεζόν;

Τότε βέβαια και μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου όλοι θεώρησαν πως η κούραση της σεζόν την ανάγκασε να φύγει πριν από το φινάλε της εκπομπής με άδεια.

Ωστόσο σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Znews η σημερινή αποχώρηση της δημοσιογράφου από τον σταθμό είχε δρομολογηθεί εδώ και πολύ καιρό από την ίδια, αφού το κλίμα στην εκπομπή δεν ήταν το ιδανικό, με την δημοσιογράφο αρκετές φορές να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της ακόμη και στον «αέρα».

Ωστόσο οι σχέσεις της με τον Διευθυντή ειδήσεων, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, παραμένουν εξαιρετικές και ίσως ήταν και ο μόνος που προσπάθησε να τη μεταπείσει όταν ενημερώθηκε πως η Ντόρα Κουτροκόη κατέθεσε την παραίτηση της.

Εξίσου καλές είναι και με τον συμπαρουσιαστή της, Άκη Παυλόπουλο, τον οποίο άλλωστε ευχαρίστησε και δημοσίως στην ανάρτησή της.

Όσο για τον Άκη Παυλόπουλο αυτή τη στιγμή ψάχνει ποια θα είναι η νέα του τηλεοπτική παρτενέρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος δεν δεσμευόταν με κάποιο συμβόλαιο αλλά με μια απλή σύμβαση αορίστου χρόνου.

Η επόμενη μέρα για την Ντόρα Κουτροκόη

Η επόμενη μέρα βρίσκει την Ντόρα Κουτροκόη σε λημέρια γνώριμα και σε έναν κανάλι όπου πήρε το βάπτισμα του πυρός, τον ΑΝΤ1.

Κάποιοι βιάστηκαν να γράψουν πως επιστρέφει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβεί.

Η ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο για την τηλεοπτική της μεταγραφή.

Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του Znews η δημοσιογράφος θα βρεθεί στην εκπομπή «Πρωινοί τύποι» που παρουσιάζουν ο Παναγιώτης Στάθης και ο Νίκος Ρογκάκος τα Σαββατοκύριακα. Για την ακρίβεια βρίσκεται πολύ κοντά στο να καθίσει στην καρέκλα της παρουσιάστριας της εκπομπής του Σαββατοκύριακου.

Όμως, οι καρέκλες στο σκηνικό του Σαββατοκύριακου είναι δύο και κάποιος από τους δύο παρουσιαστές ίσως χρειαστεί να κάνει πλέον ρεπορτάζ από την αίθουσα σύνταξης.

Οι τελικές αποφάσεις  στον ΑΝΤ1 θα παρθούν τις επόμενες μέρες.

Αν επαληθευτεί το ρεπορτάζ του Znews, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Νίκος Ρογκάκος ίσως είναι αυτός που θα ξανασκεφτεί την πρόταση που του είχε γίνει την περσινή σεζόν.