Αποκλειστικό: Ο νέος ρόλος που θα παίξει ο Αντώνης Κανάκης στο Open
Νέα

Αποκλειστικό: Ο νέος ρόλος που θα παίξει ο Αντώνης Κανάκης στο Open

Αποκλειστικό: Ο νέος ρόλος που θα παίξει ο Αντώνης Κανάκης στο Open

Ανακατατάξεις στο κανάλι – Όλο το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το Znews

Η αποχώρηση της Διευθύντριας Ψυχαγωγικού του Open, Μαρίας Σαγανά, έφερε μεγάλες αλλαγές στο Open όπως είναι λογικό.

Όμως τελικά θα καλυφθεί εκ των έσω ενώ διευρυμένος θα είναι ο ρόλος του Αντώνη Κανάκη, που όπως σας είχε γράψει αποκλειστικά το okmag.gr μετά το ραντεβού με τον ιδιοκτήτη του σταθμού Ιβάν Σαββίδη παραμένει στο κανάλι μαζί με την ομάδα του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, στις αρχές Αυγούστου ο Αντώνης Κανάκης είχε ένα ραντεβού με την διοίκηση του Open στη Θεσσαλονίκη, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ του έδωσαν γη και ύδωρ για να παραμείνει στο κανάλι.

Στο παρά πέντε και ενώ το ραντεβού έμοιαζε να μην έχει αίσιο τέλος, η διοίκηση του Οpen μετέφερε την επιθυμία του ιδιοκτήτη του σταθμού, να δοθεί στον Αντώνη Κανάκη ρόλος συμβούλου στο πρόγραμμα του σταθμού, κάτι που στο παρελθόν έχει ξανασυμβεί με τον ΑΝΤ1. Μέχρι την επόμενη Παρασκευή ο χρόνος μετρά αντίστροφά, αφού αναμένονται πολλές ανακατατάξεις στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει στο δυναμικό του την ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» και την εκπομπή τους, για να βρίσκονται στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, πριν ή μετά το δελτίο ειδήσεων, που θα αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου, όπως έκαναν με μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν.

Ανάμεσα σε αυτά που ζήτησε ο Αντώνης Κανάκης  είναι η εκπομπή να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά, ενώ η εκπομπή «Βινύλιο» να παραμείνει ως έχει.