Αποκλειστικό: Οριστικό τέλος για εκπομπή της ΕΡΤ
Νέα

Αποκλειστικό: Οριστικό τέλος για εκπομπή της ΕΡΤ

Αποκλειστικό: Οριστικό τέλος για εκπομπή της ΕΡΤ

Ο Γιώργος Μπέζας έχει το ρεπορτάζ για λογαριασμό του Znews

Παρελθόν αποτελεί για το δυναμικό του προγράμματος της ΕΡΤ η μουσική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι» που παρουσίαζε η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος.

Η μουσική εκπομπή μετά από σκέψεις να αλλάξει μέρα προβολής και concept, τελικά δεν πήρε το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν παρά τις φήμες που ήθελαν το αντίθετο.

Μάλιστα στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ θα ενταχθεί την ίδια ώρα η εκπομπή «Δυνατά» που θα παρουσιάζει ο Κωστής Μαραβέγιας.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ και η εντεταλμένη σύμβουλος, Χρύσα Μασούρου με την ομάδα της -που βρίσκεται στο τιμόνι του σχεδιασμού και της επόμενης σεζόν- ήθελαν μια πιο φρέσκια ιδέα για την prime time του Σαββάτου, που θα προσελκύσει μεγαλύτερο δυναμικό κοινό.

Η κρατική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει πίσω της την ασπρόμαυρη θολή εικόνα του παρελθόντος και με ριζικές αλλαγές έχει κατορθώσει να κερδίσει το στοίχημα μπαίνοντας γερά στον ανταγωνισμό και κερδίζοντας μια θέση στο τηλεκοντρόλ και στο ζάπινγκ των τηλεθεατών.

Έτσι με επιτυχημένες προσθήκες όπως το «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια όσο και της εκπομπής «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ενισχύει το προσφερόμενο προϊόν της.

Από την άλλη, σαν επτασφράγιστο μυστικό κρατούν οι ιθύνοντες τις νέες σειρές που θα ενταχθούν στο καθημερινό πρόγραμμα της ΕΡΤ από τα μέσα της επόμενης σεζόν ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το καθημερινό πρόγραμμα.