Αποκλειστικό: Πρώτη σύσκεψη για Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Πότε κάνουν πρεμιέρα;
Νέα

Αποκλειστικό: Πρώτη σύσκεψη για Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Αποκλειστικό: Πρώτη σύσκεψη για Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Στο Ραδιομέγαρο το τηλεοπτικό «δίδυμο»

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΡΤ η μεταγραφή του τηλεοπτικού διδύμου Νάνσυς Ζαμπέτογλου – Θανάση Αναγνωστόπουλου (που μέχρι φέτος ήταν στον ΣΚΑΪ), όμως η πρώτη σύσκεψη για την καθημερινή εκπομπή τους στο κρατικό κανάλι έγινε.

Την περασμένη Πέμπτη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής στο γραφείο της εντεταλμένη συμβούλου προγράμματος της ΕΡΤ, Χρύσας Μασούρου και παρουσία του γενικού διευθυντή προγράμματος, Κωνσταντίνου Παπαβασιλείου, οι δύο παρουσιαστές μαζί με την αρχισυντάκτρια Κλεοπάτρα Πατλάκη συναντήθηκαν για να παρουσιάσουν τη θεματολογία και τις ιδέες τους για το πώς φαντάζονται αυτό το δίωρο μαγκαζίνο που θα πάρει τη θέση της εκπομπής «φλΕΡΤ»που παρουσίαζε η Νάντια Κοντογεώργη και ρίχνει αυλαία στις 9 Ιουλίου. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει την εκπομπή, Θανάσης Τσαουσόπουλος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews, στόχος είναι η νέα εκπομπή να κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου και το Στούντιο 4 του Ραδιομεγάρου που τώρα γυρίζεται το «φλΕΡΤ»να μετατραπεί μέσα στο καλοκαίρι σε ένα μοντέρνο loft, που θα θυμίζει πολύ την εκπομπή DOT.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο θα κινηθούν σε γνώριμα μονοπάτια όσον αφορά τη θεματολογία της εκπομπής, που θα μοιράζεται σε τρία σαραντάλεπτα. Το νέο «μενού» της εκπομπής θα έχει ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με καλεσμένους που απασχολούν την επικαιρότητα, καθώς και χρηστικά θέματα σε βίντεο, με τη μαγειρική μαγνητοσκοπημένη καθώς δεν μπορεί να υπάρξει λειτουργική κουζίνα στο στούντιο.

Η εκπομπή δεν θα έχει καθόλου μουσικό κομμάτι, δηλαδή καλεσμένους τραγουδιστές που θα τραγουδούν ζωντανά στο πλατό, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια είδαμε κατά κόρον σε όλα τα ρεπερτόρια.

Και μπορεί οι παρουσιαστές να μην έχουν ξανακάνει δίωρη καθημερινή εκπομπή, όμως οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ πιστεύουν πως θα κάνουν την ανατροπή στην πολύπαθη ζώνη 4-6 μ.μ.

Στη δημοσιογραφική ομάδα, που ακόμη αναζητείται, ο μόνος που είναι σίγουρος είναι Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος, που θα ταξιδεύει τους τηλεθεατές στον κόσμο του κινηματογράφου.

Όσον αφορά τη Νάντια Κοντογεώργη, οι φήμες την ήθελαν εκτός κρατικής τηλεόρασης, ωστόσο υπάρχει η σκέψη να αναλάβει μαγνητοσκοπημένη πολιτιστική εκπομπή κάθε Σάββατο και Κυριακή στην ΕΡΤ2. Άλλωστε, είναι αγαπημένο παιδί του Ραδιομεγάρου και πολλοί πιστεύουν πως της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία χωρίς ανταγωνισμό. Έτσι θα μεταφέρουν κάποια κομμάτια από το ήδη υπάρχον σκηνικό του «φλΕΡΤ», από την Αγία Παρασκευή στα στούντιο της Κατεχάκη.