Αποκλειστικό: Τέλος η Αννίτα Πάνια από το Open – Ποια παίρνει τη θέση της;
Νέα

Αποκλειστικό: Τέλος η Αννίτα Πάνια από το Open – Ποια παίρνει τη θέση της;

Αποκλειστικό: Τέλος η Αννίτα Πάνια από το Open – Ποια παίρνει τη θέση της;

To αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Το «Αννίτα κοίτα», η  εκπομπή που παρουσίαζε η Αννίτα Πάνια αποτελεί παρελθόν από το Open.

Όπως είχε γράψει πρώτο το οκmag.gr και ο Γιώργος Μπέζας η Αννίτα Πάνια στο φινάλε της εκπομπής της δεν ανανέωσε το τηλεοπτικό της ραντεβού με τους τηλεθεατές και ήταν αμφίβολο το μέλλον της στο κανάλι.

Μάλιστα, στην τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά πριν από τη λήξη της σεζόν, σχεδόν είχε προϊδεάσει για το μέλλον της.

«Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία να γίνει με πιο πολλή αγάπη στον τηλεθεατή. Ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής είναι η εμπορική τοποθέτηση. Σέβομαι τις επιχειρηματικές σχέσεις αλλά την ίδια στιγμή είναι σε βαθμό απάνθρωπο η τόση πολλή τοποθέτηση με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου. Εννοείται με ενοχλεί», είχε πει.

Το ρεπορτάζ θέλει τον Φίλιππο Βρυώνη -παραγωγής του οποίου είναι και η εκπομπή που θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του Open- να έχει ήδη συμφωνήσει με την Νικολέττα Ράλλη για την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής που θα προβάλλεται τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου και θα έχει δίωρη διάρκεια.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται..