ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι πραγματικά συμβαίνει με τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα;
Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι πραγματικά συμβαίνει με τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι πραγματικά συμβαίνει με τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα;

Αρκετός είναι ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με το αν και πότε θα προβληθεί η σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα “Room Service, πλιζ” στον ΣΚΑΪ.

Όπως ακούστηκε, η σειρά δεν θα προβληθεί τελικά ενώ ειπώθηκε ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει εισπράξει 200.000 ευρώ.

Το Znews σας φέρνει αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τι ακριβώς συμβαίνει και σε τι φάση βρίσκονται τα πράγματα.

Σύμφωνα με τις ασφαλείς και καλά πληροφορημένες πηγές μας, η αρχική συμφωνία του Αλέξανδρου Ρήγα με το κανάλι ήταν κάθε επεισόδιο να έχει διάρκεια γυρισμάτων 6 ημέρες.

Ο δημιουργός θα έπρεπε να παραδώσει τα δύο πρώτα επεισόδια για να ξεκινήσει η προβολή του ενώ συμφωνήθηκαν εξαρχής οι ημερομηνίες παράδοσης και των επόμενων επεισοδίων.

Το πρώτο επεισόδιο όμως τελικά έφτασε να έχει διάρκεια γυρισμάτων 12 ημέρες.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν μπορούσε να τηρήσει τα deadlines που είχαν τεθεί ούτε να ακολουθήσει το πλάνο που είχε γίνει με το κανάλι με αποτέλεσμα να “τραβάει” πίσω και την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Room Service

Η πρώτη συμφωνημένη ημερομηνία για να γίνει η πρεμιέρα ήταν η 10η Οκτωβρίου. Καθώς πλησίαζε, η ημερομηνία αυτή μετατέθηκε για τις 17 Οκτωβρίου και πήρε νέα μετάθεση για την 31η Οκτώβρη.

Όταν ο σκηνοθέτης δεν μπόρεσε να είναι συνεπής ούτε με αυτές τις ημερομηνίες, ζήτησε από το κανάλι η πρεμιέρα να γίνει την 28η Νοέμβρη.

Και ενώ ο ΣΚΑΪ μέχρι τότε συναινούσε στην καθυστέρηση, στην προοπτική η σειρά να ξεκινήσει σε δύο μήνες “έκανε πίσω”.

Έτσι αυτή τη στιγμή το κανάλι κρατά στάση αναμονής και τηρεί σιγήν ιχθύος εάν θέλει τελικά να προβάλει τη σειρά και να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Ρήγα, χωρίς όμως να έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.

Νομικό κώλυμα;

Υπάρχει μάλιστα και μία άλλη φήμη, εξίσου σοβαρή, ότι εξακολουθεί να υπάρχει νομικό πρόβλημα για τα δικαιώματα της σειράς ανάμεσα στο κανάλι και τον έτερο συνδημιουργό του “Κόκκινου Δωματίου”, Δημήτρη Αποστόλου.

Nα θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι ο Δημήτρης Αποστόλου είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά στο ενδεχόμενο να ξαναγίνει το “Κόκκινο δωμάτιο” ακόμη και με άλλο τίτλο.

Εάν αυτή ισχύει τότε πλέον και ο ΣΚΑΪ θα είναι εκτεθειμένος απέναντι στον Αλέξανδρο Ρήγα και η υπόθεση θα περιπλεχτεί αρκετά.

Πόσα χρήματα πήρε ο Αλέξανδρος Ρήγας;

Σε σχέση με τα ποσά που ακούγονται στα διάφορα ρεπορτάζ, η πηγή μας ήταν σαφής.

200.000 ευρώ ήταν τα χρήματα που επένδυσε συνολικά η παραγωγή στην κατασκευή των πλατό και για τις ανάγκες των εξωτερικών γυρισμάτων.

Δεν είναι δηλαδή αυτή η αμοιβή του Αλέξανδρου Ρήγα. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς έλαβε ως προκαταβολή 50.000 ευρώ για τη σειρά.