ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το νέο κορίτσι του «Τροχού της τύχης» στο Znews
Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το νέο κορίτσι του «Τροχού της τύχης» στο Znews

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το νέο κορίτσι του «Τροχού της τύχης» στο Znews

Μετά την αποχώρηση της Ιωσηφίνας Τζουγκανάκη, στο Star έψαχναν ένα νέο πρόσωπο για να πάρει τη θέση της δίπλα από τον τροχό, στο καθημερινό απογευματινό τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» αποκάλυψε ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι το μοντέλο που θα πλαισιώσει τον παρουσιαστή στον «Τροχό της τύχης», γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει το Znews!

https://www.instagram.com/p/BzakF6ICmrS/?utm_source=ig_web_copy_link

Η δική μας Βάλια πέρα από το μόντελινγκ, ασχολείται με θέματα ομορφιάς και δίνει διάφορες συμβουλές στα κορίτσια που την ακολουθούν, ενώ αυτό θα είναι το πρώτο εγχείρημά της στην τηλεόραση.

Η πανέμορφη ξανθιά πέρασε από κάστινγκ, το οποίο εξελίχθηκε εξαιρετικά, με αποτέλεσμα να συμφωνήσει με το κανάλι. Η ίδια άλλωστε μέσα από τη στήλη της έχει εξοικειωθεί με την κάμερα και φαίνεται ότι κέρδισε τους ανθρώπους της παραγωγής.

https://www.instagram.com/p/B003qK_A2OY/?utm_source=ig_web_copy_link

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Χαίρομαι πολύ με αυτήν την πρόταση που μου έγινε και την εξέλιξή της», δήλωσε η Βάλια στο Znews, περιμένοντας και η ίδια να μάθει πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού.

Το Star αναμένεται άλλωστε μέσα στην εβδομάδα να ανακοινώσει τη νέα συνεργασία και ως εκ τούτου η Βάλια θα έχει πολλά περισσότερα να πει για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα της.

https://www.instagram.com/p/BxVhcFaARJq/?utm_source=ig_web_copy_link