Απόστολος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου: Ξανά μαζί το συγγραφικό δίδυμο! Τι ετοιμάζουν;
Νέα

Απόστολος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου: Ξανά μαζί το συγγραφικό δίδυμο! Τι ετοιμάζουν;

Απόστολος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου: Ξανά μαζί το συγγραφικό δίδυμο! Τι ετοιμάζουν;

"Κάποιοι άνθρωποι εμπόδισαν να γίνει ο τρίτος κύκλος των 'Δύο Ξένων'"

Η καραντίνα φαίνεται ότι έκανε καλό σε πολλούς ανθρώπους και δύο από αυτούς είναι ο Απόστολος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου.

Το συγγραφικό δίδυμο που στο παρελθόν έδωσε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες αλλά φάνηκε να τραβά χωριστούς δρόμους και μάλιστα με εξώδικα, είναι ξανά μαζί όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου.

“Στην περίοδο της καραντίνας γράψαμε μια νέα σειρά με τον Αλέξανδρο. Πριν από 4 μήνες κάναμε μια κουβέντα. Ήταν σαν να ήμασταν πάντα μαζί. Δώσαμε μια ευκαιρία στους εαυτούς μας να δούμε τι μας έχει απομείνει από τη δημιουργικότητα, το χιούμορ. Δε θίξαμε ποτέ τα παλιά. Είχαμε να βρεθούμε 5 χρόνια. Καθίσαμε κάτω και φτιάξαμε μια ιδέα που τη σκαλίζαμε από τότε, μια family κωμωδία που θα λέγεται “Η τούρτα της μαμάς”. Μάλλον θα γίνει προς Γενάρη πλευρά”.

Το σε ποιο κανάλι θα παιχτεί θα το μάθουμε μέχρι το τέλος της  χρονιάς.

Ο Δημήτρης αποκάλυψε ότι έκαναν ραντεβού με το Mega και τον Πέτρο Μπούτο για να ξαναγίνει το “Τι ψυχή θα παραδώσεις” αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις γιατί όπως είπε: “Είναι μια πονεμένη ιστορία. Για κάποιο λόγο σταμάτησαν οι κουβέντες. Σαν κάτι να τον πόνεσε”.

Αποκάλυψε μάλιστα γιατί η σειρά αυτή διακόπηκε τόσο άδοξα: “Είχαν πλακωθεί όλοι με όλους. Κάποιες άτυχες κουβέντες, κάποιες άτυχες στιγμές”.

“Συζητάμε να κάνουμε ταινία το “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” είπε και δήλωσε ότι θα ήθελε να δει το σίκουελ των “Δύο ξένων”, ενώ αποκάλυψε ότι κάποιοι άνθρωποι εμπόδισαν να γίνει ο τρίτος κύκλος που είχε ήδη γραφτεί.

https://streamable.com/u3gcyv