Απόστολος Ρουβάς: Έφυγε από το club των single! Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή;
Νέα

Απόστολος Ρουβάς: Έφυγε από το club των single! Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή;

Απόστολος Ρουβάς: Έφυγε από το club των single! Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή;

Και οι εντυπώσεις του από τα τηλεοπτικά πλατό

Τον Απόστολο Ρουβά υποδέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην αποψινή της εκπομπή.

Ο τηλεοπτικός μάγειρας στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα στο MEGA παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τις εντυπώσεις του από το «γυαλί», το πόσο δύσκολα διαχειρίστηκε το διαζύγιο των γονιών του ενώ αποκάλυψε ότι πια δεν ανήκει στο club των single.

«Το πρώτο σοκ το έπαθα στα demo που κάναμε μεταξύ μας γιατί ήταν η πρώτη μου επαφή με κάμερα. Αγχώθηκα. Στο πρώτο live ήταν τόσο μεγάλο το στρες που  πέρασε και δεν ακούμπησε. Τη δεύτερη μέρα και μετά που κατάλαβα ότι θα το έχω στη ζωή μου κάθε μέρα, εκεί το κατάλαβα. Μ΄αρέσει γιατί έρχομαι σε επαφή με τον κόσμο» είπε.

https://streamable.com/9c1cng

Για το διαζύγιο των γονιών του σε μικρή ηλικία και το πώς τον επηρέασε ανέφερε:

«Ήμουν 7 χρονών. Καταλάβαινα ότι δεν πάει καλά. Για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία το σημαντικό είναι ότι βιώνει μία έντονη κατάσταση χωρίς να μπορεί να καταλάβει τι την προκαλεί και θέλει απλά αν τελειώσει όλο αυτό. Κάπως έτσι το βίωσα. Μου πήρε χρόνο να συμφιλιωθώ σε αυτό».

https://streamable.com/y89q9q

Αυτή η περίοδος τον βρίσκει ερωτευμένο και πολύ καλά στην προσωπική του ζωή. Ο ίδιος επιθυμεί να κρατά για τον εαυτό του τις ιδιωτικές του στιγμές και αυτό εξακολουθεί να κάνει και παρά τη δημοσιότητα που έχει πάρει.

«Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Αυτό όμως δεν το μοιράζομαι εύκολα. Το πόσο καιρό είμαι με έναν άνθρωπο, γιατί είμαι, ποιος είναι, είναι κάτι τελείως προσωπικό ».

Όσο για το ποιες γυναίκες του αρέσουν; Ο ίδιος έδωσε την απάντηση:

«Σίγουρα να σε φροντίζει, να σε καταλαβαίνει. Να φροντίζει τον εαυτό της και εμένα» τόνισε.

https://streamable.com/qq54m0