Απόστολος Ρουβάς: Γιατί δεν είδαμε τη σύντροφό του στα έπαθλα επικοινωνίας; Η επική απάντηση για το τι θα έκανε αν μια μέρα ξυπνούσε στο σώμα του Σάκη Ρουβά
Νέα

Απόστολος Ρουβάς: Γιατί δεν είδαμε τη σύντροφό του στα έπαθλα επικοινωνίας; Η επική απάντηση για το τι θα έκανε αν μια μέρα ξυπνούσε στο σώμα του Σάκη Ρουβά

Απόστολος Ρουβάς: Γιατί δεν είδαμε τη σύντροφό του στα έπαθλα επικοινωνίας; Η επική απάντηση για το τι θα έκανε αν μια μέρα ξυπνούσε στο σώμα του Σάκη Ρουβά

Όσα είπε στο After Dark

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά, στο After Dark.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε εκπομπή επιβίωσης. Δεν είμαι άνθρωπος του ριάλιτι και φάνηκε» είπε αρχικά.

Μιλώντας για τον Σάκη Ρουβά και την άποψή του για το πρωινό που έκανε ο αδελφός του και το Survivor είπε:

«Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον Σάκη, όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό στη ζωή μου το συζητάω μαζί του. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα ότι πρόκειται να πάω σε πρωινή εκπομπή.

Μου είπε να το ζήσω και ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσω.

Θα ήθελε πάρα πολύ να πάει στο Survivor. Είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος θα ζήλεψε που με είδε. Δεν είναι τόσο εύκολο για εκείνον λόγω υποχρεώσεων. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του το είπα. Θεώρησε ότι θα δυσκολευτώ και χάρηκα που τον διέψευσα. Ξεπέρασα κατά πολύ τις προσδοκίες μου.

Ο κόσμος είναι φυσιολογικό να έχει ως πρώτη εικόνα ότι είμαι ο αδελφός του Σάκη. Ήθελα όμως να περάσω στον κόσμο ότι είμαι ο Απόστολος, έχω την προσωπικότητά μου».

«Η ζωή μου είναι όπου είναι η δουλειά μου. Τα πράγματα ήταν καλά για μένα στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισα να μείνω για ένα διάστημα εκεί. Έχει πιο χαμηλούς ρυθμούς σε σχέση με την Αθήνα.

Γιατί δεν είδαμε τη σύντροφό του, Φανή, στο Survivor;

«Όταν μπήκα στο παιχνίδι αποφασίσαμε επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας θα γινόταν γνωστό. Αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε εμείς με τον τρόπο που θέλουμε. Όταν αναφέρθηκε το όνομα μπόρεσαν και τη βρήκαν τη Φανή οπότε κάπως δημοσιοποιήθηκε.

Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει μόνιμα εκεί.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις επαγγελματικές προτάσεις.

Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει πιο επίσημη η σχέση μας.

Θέλω να κάνω οικογένεια, νιώθω πάρα πολύ καλά με αυτό και αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο δεν υπάρχει κάτι να σε εμποδίζει για να το πραγματοποιήσεις».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προστέθηκε στην παρέα τους για να σχολιάσουν πρόσωπα του Survivor.

«Δυναμικός, εργατικός και δίκαιος» ήταν με τρεις λέξεις η περιγραφή του Απόστολου για τον Σάκη Ρουβά.

Όπως είπε η Δανάη Μπάρκα τον βοήθησε πάρα πολύ να χαλαρώσει στην τηλεόραση και υπήρχε η σκέψη να κάνουν εκπομπή ταξιδιωτική-μαγειρική.

«Ο Λάμπρος μας έδινε το φαγητό του» είπε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ενώ η Ναυσικά αποκάλυψε ότι μία δημοσιογράφος της είπε να προσέξει τον Λάμπρο γιατί είναι μισογύνης. «Ήταν το ακριβώς αντίθετο».

Στο εξομολογητήριο της εκπομπής ο Απόστολος Ρουβάς δήλωσε για τη σύντροφό του:

«Τη θαυμάζω για πάρα πολλά πράγματα όπως ο τρόπος που βλέπει τον κόσμο και πώς θέλει να τον κάνει καλύτερο» είπε για τη σύντροφό του.

«Πάω και κοιτάω τον καθρέφτη να δω πόσο όμορφος είμαι» απάντησε στην ερώτηση τι θα έκανε αν ξύπναγε στο σώμα του Σάκη Ρουβά. «Θα ήθελα να ζήσω την ώρα που βγαίνει και πατάει το πόδι του στην σκηνή».

«Θεωρούσα πολύ σέξι την Κατερίνα Παπουτσάκη».

«Κάτι το οποίο ακούστηκε λίγο ήταν μεταξύ του Κατσαούνη και της Στέλλας που δεν κατάλαβα ποτέ αν ήταν πραγματικό όμως υπήρξε ένα κάτι που μας έβαλε σε σκέψη».

Τέλος είπε ότι θα προτιμούσε μια βραδιά στο ίδιο κρεβάτι με τον Καραγκούνια παρά με μία αράχνη.