Αργύρης Πανταζάρας: Αποκάλυψε με ποιο είδος γυναίκας δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ ζευγάρι
Νέα

Αργύρης Πανταζάρας: Αποκάλυψε με ποιο είδος γυναίκας δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ ζευγάρι

Αργύρης Πανταζάρας: Αποκάλυψε με ποιο είδος γυναίκας δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ ζευγάρι

Τι είπε για τον ρόλο του Τάκη στις «Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ήταν σήμερα ο Αργύρης Πανταζάρας και μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, τον ρόλο του Τάκη στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και τον τύπο γυναίκας που δεν θα άντεχέ να έχει στη ζωή του.

Μιλώντας, αρχικά, για τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε για το βραβείο Χορν που κατέκτησε το 2016, έχοντας μάλιστα τριπλή υποψηφιότητα συμμετοχής. «Όσο καλός ηθοποιός και ερμηνευτής κι αν είσαι πρέπει να θυμάσαι από πού προέρχεσαι. Πρέπει να είσαι ειλικρινής. Για να γίνεις καλλιτέχνης ματώνεις, αλλά ματώνεις και για να παραμείνεις».

https://streamable.com/m5tr8r

Για τις «Άγριες Μέλισσες» είπε: «Εγώ δεν είμαι ο Τάκης, παίζω τον Τάκη στη σειρά. Πολλές φορές βλέπουμε τον εαυτό μας σε ένα επεισόδιο και γελάμε. Ακόμη και στην εξέλιξη του Τάκη πάντα βάζω ένα κωμικό στοιχείο, γιατί έτσι ισορροπεί και η δραματικότητα. Αυτό κάνει τη συνταγή πιο ανθρώπινη».

https://streamable.com/4xf36o

Απαντώντας στις «5 καυτές ερωτήσεις» της ομάδας του «Καλύτερα δεν γίνεται», ο Αργύρης Πανταζάρας αποκάλυψε ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ αγενής απέναντι σε δημοσιογράφο, ότι πάντα στους καβγάδες ήταν αυτός που είχε τον «πυροσβεστικό» ρόλο και πως αν είχε να επιλέξει ανάμεσα στην Επίδαυρο και έναν σημαντικό ρόλο στο εξωτερικό, εκείνος θα επέλεγε την Επίδαυρο.

Ακόμη, ανέφερε πως δεν τον ενοχλούν οι ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, αλλά βαριέται να τον ρωτούν «πώς τον φλερτάρουν οι γυναίκες».

Τέλος, στην ερώτηση «Ποιο είδος γυναίκας δεν έχει καμιά τύχη μαζί του» είπε: «Σε αυτήν την εποχή που βιώνουμε την scroll down, οι άνθρωποι που ασχολούνται τόσο πολύ με τον εαυτό τους. Που νομίζεις ότι θα μπεις στο δωμάτιο και θα πεις “συγγνώμη που σε διακόπτω με τον εαυτό σου”. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να είναι στη ζωή μου».

https://streamable.com/7c0cp4