Άρης Καβατζίκης: «Η εκπομπή της Δανάης θα συνεχιστεί και του χρόνου, την ίδια ώρα»
Νέα

Άρης Καβατζίκης: «Η εκπομπή της Δανάης θα συνεχιστεί και του χρόνου, την ίδια ώρα»

Άρης Καβατζίκης: «Η εκπομπή της Δανάης θα συνεχιστεί και του χρόνου, την ίδια ώρα»

Ποιους ξεχώρισε τη φετινή σεζόν;

Για τη σεζόν που ολοκληρώνεται, τα πρόσωπα της τηλεόρασης, αλλά και το μέλλον του «Πάμε Δανάη», μίλησε ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται».

«Ήταν δύσκολη σεζόν για όλους τους ανθρώπους της ψυχαγωγίας. Συμπλήρωσα 3 χρόνια στην εκπομπή και την αγαπάω πάρα πολύ. Με τη Δανάη περνάμε καταπληκτικά. Αυτό που ξέρω είναι ότι η εκπομπή συνεχίζεται και τη νέα σεζόν και την ίδια ώρα. Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα με το κανάλι», δήλωσε ο δημοσιογράφος και μίλησε για τη Δανάη Μπάρκα:

«Έγινε πιο παρουσιάστρια πλέον. Ξέρει πώς να κινείται και σε τι πλαίσιο πλέον».

Για το ποιους έχει ξεχωρίσει: «Ξεχώρισα τη Ράνια Τζίμα γιατί ήταν ακόμα πιο δυναμική. Μου αρέσει η Νάνσυ και ο Θανάσης, γιατί έχουν το θείο δώρο της δημόσιας τηλεόρασης. Θα δώσω και την credit στη Φαίη Σκορδά, γιατί δεν αφήνεις με ευκολία την τηλεοπτική στέγη των 10 ετών, για να αντιμετωπίσεις κάτι τελείως διαφορετικό φέτος».

Για τη μετάβασή του από τα περιοδικά στην τηλεόραση, απάντησε: «Για τη μετάβασή μου στην τηλεόραση ευθύνεται αποκλειστικά η Ελένη Μενεγάκη. Είχαμε μια συνέντευξη και στο τέλος της σεζόν χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι ζήτησε να με δει. Δεν είναι εύκολη πίστα η τηλεόραση και δεν είναι εύκολοι και οι άνθρωποί της. Με έχουν πληγώσει, με έχουν στεναχωρήσει, έχω χάσει τον ύπνο μου, έφυγα από εκπομπή. Αν με ρωτάς τώρα, δεν θα έφευγα ξανα από το Πρωινό με τον Κωστόπουλο. Λειτούργησα σπασμωδικά κι έφυγα έναν μήνα πριν τελειώσει η εκπομπή».