Αριστομένης Γιαννόπουλος για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι έτοιμη για πίστα»
Νέα

Αριστομένης Γιαννόπουλος για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι έτοιμη για πίστα»

Αριστομένης Γιαννόπουλος για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι έτοιμη για πίστα»

Τi είπε ο πρώην σύζυγος της εντυπωσιακής ξανθιάς

Τις εντυπώσεις κλέβει σε κάθε της εμφάνιση στο J2US η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία εκτός από το εκθαμβωτικό παρουσιαστικό της, αποκάλυψε ότι έχει ταλέντο και στο τραγούδι, καθώς η φωνή της στέκεται κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής στη σκηνή του φαντασμαγορικού σόου.

Η Αλεξάνδρα έχει εκλάβει μόνο θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή του J2US στο οποίο συμμετέχει μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου και οι δύο γυναίκες, θεωρούνται φαβορί για τον τελικό.

Ο πρώην σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένης Γιαννόπουλος, σχολίασε της εμφανίσεις της και μίλησε για το διαζύγιο που έλαβαν τον Ιούλιο, παραμένοντας καλοί φίλοι.

«Ανυπομονώ να δω τα κορίτσια γιατί βλέπω μια συνεχή εξέλιξη και είναι καλό αυτό γιατί φαίνεται ότι το έχει. Το είχε πάντα. Το καλό με αυτό το ζευγάρι είναι ότι κάθε φορά βλέπουμε και κάτι διαφορετικό, το οποίο φέρνει εις πέρας. Βλέπω ότι είναι έτοιμη για πίστα», δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συνέχισε:

«Νομίζω ότι λαμβάνει υπόψιν τη γνώμη μου, γι αυτό και τα συζητάμε πολλές φορές και της λέω κι εγώ κάποια πράγματα, όπως όταν είναι έντονο το μακιγιάζ της. Η Αλεξάνδρα έχει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά και όσο πιο άβαφη είναι τόσο πιο όμορφη είναι».

Για το πώς είναι η σχέση τους: «Έχουμε καταφέρει και οι δύο, κρατώντας το επίπεδο ψηλά, χωρίς ξεκατινιάσματα και χωρίς μικρότητες, να έχουμε μια πάρα πολύ καλή και ουσιαστική σχέση. Το διαζύγιο βγήκε τον Ιούλιο και τώρα είμαστε πολύ καλοί φίλοι, ίσως και κάτι παραπάνω. Εκτιμάμε και σεβόμαστε τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Στη ζωή έχω μάθει ποτέ να μην λέω ποτέ».

και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης απαντά, «ποτέ μη λες ποτέ».