Ασημίνα Ουστάλλι: Η αγάπη της για το ποδόσφαιρο και τις μηχανές
Νέα

Ασημίνα Ουστάλλι: Η αγάπη της για το ποδόσφαιρο και τις μηχανές

Ασημίνα Ουστάλλι: Η αγάπη της για το ποδόσφαιρο και τις μηχανές

Η Ασημίνα αγαπήθηκε στο ριάλιτι μαγειρικής για τη θηλυκότητά της και το γεγονός ότι έκανε υπερπροσπάθεια και κατάφερε να πετάξει εκτός παιχνιδιού δυνατούς παίκτες.

Ωστόσο, η μαγειρική δεν είναι η μόνη της αγάπη, καθώς η ίδια αγαπά το ποδόσφαιρο, έχει αγωνιστεί μέχρι και την Α’ Εθνική, ενώ δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς μηχανή.

«Εγώ και η αδελφή μου δεν ακούγαμε κανέναν μικρές. Όταν ήμουν 7 χρονών το είχα σκάσει από το σπίτι, είχα πάρει το λεωφορείο, πήγα στην παραλία και με βρήκαν στο αστυνομικό τμήμα Ηλιούπουλης. Στη γειτονιά έλεγαν “τα παιδιά του Νίκου θα γίνουν κ@παιδα”, αλλά δεν γίναμε!», είπε στη «Φωλιά των Κου Κου» η Ασημίνα και συνέχισε:

«Από μικρή μου άρεσε πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, στο μεταξύ πήγαινε και μια ξαδέρφη μου στην ομάδα της Καλλιθέας και πήγα κι εγώ. Ήθελα να το κάνω επάγγελμα, αλλά στην Ελλάδα είναι δύσκολο για τις γυναίκες. Έπαιζα στην Α’ Εθνική».

Όσο για το μηχανάκι της: «Πάντα μου άρεσαν οι μηχανές, πηγαίνω παντού με το μηχανάκι, δεν μπορώ να το αποχωριστώ με τίποτα. Είναι η μεγάλη μου αγάπη. Κάτω από τη σέλα έχω πάντα πράγματα όπως χτένες και λιπ γκλος».

Σχετικά με την προσωπική της ζωής: «Αν είναι κάτι σοβαρό, αργότερα, φυσικά και θα βγάλω μια φωτογραφία με τον σύντροφό μου. Μέχρι στιγμής δεν θέλω να πω κάτι, είμαι καλά».