Η Αθηνά Οικονομάκου στην Ελεονώρα Μελέτη: «Θέλω η εικόνα μου να είναι τέλεια»
Νέα

Η Αθηνά Οικονομάκου στην Ελεονώρα Μελέτη: «Θέλω η εικόνα μου να είναι τέλεια»

Η Αθηνά Οικονομάκου στην Ελεονώρα Μελέτη: «Θέλω η εικόνα μου να είναι τέλεια»

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη στην αποψινή (09/04) εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τη ζωή της ως σύζυγος και μητέρα αλλά και την πορεία της στην υποκριτική.

«Κάθε μέρα είναι μια κερδισμένη ημέρα»

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη μητρότητα και είπε: «Οι ισορροπίες, αρχικά, διαταράχτηκαν ανάμεσά μας (σ.σ. στην Αθηνά Οικονομάκου και στον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο), γιατί μπήκε ένας τρίτος άνθρωπος στη ζωή μας». Η ίδια, μάλιστα, ανέφερε ότι «κάθε μέρα είναι μια κερδισμένη ημέρα» και διηγήθηκε την ημέρα που ο άνδρας της κράτησε μόνος του το μωρό. Βέβαια, η ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Πλέον, όλα είναι καλά και είμαστε καλύτερα από ποτέ».

«Είχα φτάσει σε σημείο υπερβολής»

Η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε και στην επιρροή που ασκεί μέσω των social media. Η ίδια παραδέχθηκε ότι είχε φτάσει σε σημείο υπερβολής, αλλά θεωρεί πως είναι αληθινή και τόνισε: «Η εικόνα μου θέλω να είναι τέλεια, αλλά δεν θέλω να δείξω ποια είμαι στο Instagram».

Τα 30 castings για τη «Ζωή της άλλης»

Η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε στα 30 castings που έκανε για να πείσει τους υπεύθυνους της παραγωγής της σειράς «Η ζωή της άλλης». Η ίδια τόνισε: «Ήμουν μια νέα, άπειρη ηθοποιός και ο ρόλος ήταν πρωταγωνιστικός σε καθημερινή σειρά με την Κάτια Δανδουλάκη». Όπως αποκάλυψε, έφτασε στο σημείο να εργάζεται 18 ώρες την ημέρα και έπαθε κρίση πανικού. Έτσι, κατέφυγε στην ψυχανάλυση.

«Στον Φίλιππο με τράβηξε το στυλ του»

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε και για τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο: «Γνωριστήκαμε στη Μύκονο. Με τράβηξε το στυλ του. Είναι ο τρόπος του, που ακόμα και μακριά λες: ‘Κάτι έχει!’». Η ίδια αποκάλυψε πως ήταν ανασφαλής απέναντί του και μια φίλη της, ούσα άρρωστη, μπήκε στη θάλασσα για να της αποδείξει ότι ο Φίλιππος Μιχόπουλος δεν θα την ακολουθούσε με το βλέμμα του. Στη συνέχεια, είπε πως της μίλησε, αλλά εκείνη του έστειλε μήνυμα πρώτη.

Η πρόταση γάμου με το κοχύλι και ο τοκετός

Η πρόταση γάμου ήταν αυθόρμητη, σε έναν εξωτικό προορισμό, καθώς ο Φίλιππος Μιχόπουλος της προσέφερε μόνο ένα κοχύλι. Στη συνέχεια, αποφάσισαν να κάνουν πρώτα παιδί και ύστερα ακολούθησαν τόσο ο πολιτικός όσο και ο θρησκευτικός γάμος.

Ως προς τον τοκετό, η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε: «Πόνεσα αρκετά, υπέφερα, αλλά τα καταφέραμε».