Αθηνά Οικονομάκου: “Περιμένουμε ακραία συμβάντα και ανατροπές στο ‘Έλα στη θέση μου'”
Νέα

Αθηνά Οικονομάκου: “Περιμένουμε ακραία συμβάντα και ανατροπές στο ‘Έλα στη θέση μου'”

Αθηνά Οικονομάκου: “Περιμένουμε ακραία συμβάντα και ανατροπές στο ‘Έλα στη θέση μου'”

Στο περιοδικό “Τηλεθεατής” μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου για το σίριαλ «Έλα στη θέση μου» όπου πρωταγωνιστεί.

Τα μηνύματα είναι θετικά για τη συνέχισή του, ωστόσο σύμφωνα με την Αθηνά, δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα. «Δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση. Αλλά τόσο το κανάλι όσο και η παραγωγή το βλέπουν θετικά», δήλωσε.

Ενώ για το αν πιστεύει ότι θα χρειαστεί κάποια ανανέωση σε περίπτωση που υπάρξει και 4η σεζόν, η ίδια απάντησε: «Το θέμα είναι να μπορεί να υπάρξει τέταρτη σεζόν και να έχει νόημα. Κι όχι μόνο να συνεχίσουμε τη δουλειά και τι ωραία που περνάμε. Να υπάρχει ένα σενάριο που να μπορεί να στηρίξει μια τέταρτη σεζόν κι εμάς τους ηθοποιούς, αλλά κι εμείς να το στηρίξουμε ως επαγγελματίες. Για να πάει καλά και να έχουμε επιτυχία».

Όσον αφορά στον ρόλο της “κακιάς” Φαίης στο σίριαλ είπε: «Ο στόχος της –ονόματι Ανδρέας- είναι πολύ υψηλός και δύσκολος. Συνεπώς, δουλεύει με φουλ τις μηχανές για να τον πλανέψει, ώστε να βάλει γερά πόδι στην εταιρία. Περιμένουμε ακραία συμβάντα και ανατροπές».

Πώς ένιωσε στο άκουσμα της λέξης “μαμά”; «Είναι μαγική στιγμή. Όπως είναι μοναδική εμπειρία το να γίνεσαι γονιός και μαμά. Είναι ευλογία».

Το Πάσχα της Αθηνάς Οικονομάκου ως παιδί

“Το Πάσχα είναι μια πολύ ωραία γιορτή, οικογενειακή. Πάντα θυμάμαι να είμαι με τους γονείς μου. Ο πατέρας μου επειδή ταξίδευε ως καπετάνιος, το Πάσχα ήταν πάντα στο σπίτι. Συνεπώς είχαμε διπλή γιορτή. Μαζί με τους συγγενείς, αρνιά να ψήνονται και παιδιά να χορεύουν. Στη Λακωνία, εκεί όπου έχω μεγαλώσει, περνούσα και όλες τις γιορτές”, είπε.